Filme

#ben stiller #noah baumbach #colaborare #while we're young #film

Ben Stiller si Noah Baumbach colaboreaza din nou la "While We're Young"

Ben Stiller si regizorul filmului Greenberg, Noah Baumbach, au lasat deoparte proiectul Mr. Popper’s Penguins, insa vor colabora din nou la While We’re Young, anunta Vulture.

Dupa ce au facut echipa la Greenberg, o dramedie care a primit critici pozitive si de care s-ar putea sa auzim destul de des in sezonul premiilor Oscar, Stiller si Baumbach au un nou proiect in care l-au cooptat deja si pe James Franco.

Despre rolurile feminine, cei de la Vulture sustin ca vor fi atribuite lui Cate Blanchett (ramane doar ca actrita australiana sa si accepte propunerea) si Gretei Gerwig, care a mai lucrat cu Baumbach si Stiller la Greenberg.

Povestea filmului When We’re Young este tinuta insa secret, dar reporterii de la Vulture au reusit sa afle cateva detalii. Scenariul se axeaza pe intalnirea cu scantei dintre doua cupluri: unul non- conformist din Brooklyn ( Franco si Gerwig), iar altul conservator si traditionalist (Stiller, care va interpreta un documentarist scortos, si Blanchett).

Deocamdata nu se cunosc date despre productia filmului, mai ales ca Blanchett nu si-a confirmat oficial prezenta in distributie.

Urmareste mai jos trailerul filmului Greenberg la care Ben Stiller a lucrat impreuna cu Noah Baumbach:



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea