Filme

#proiect #ben affleck #focus #parasireproiect

Ben Affleck paraseste proiectul "Focus"

Ben Affleck nu va mai aparea alaturi de Kristen Stewart in productia cinematografica "Focus". Variety scrie ca actorul si regizorul american a fost nevoit sa isi anuleze participarea la realizarea acestui proiect din cauza programului sau extrem de incarcat.

Producatorii filmului urmeaza sa recruteze un alt actor in locul sau. Plecarea lui Affleck nu va afecta calendarul filmarilor, acestea urmand sa inceapa, cum s-a stabilit deja, in primavara lui 2013.

"Focus" va fi scris si regizat de Glenn Ficarra si John Requa ("Crazy, Stupid, Love"). In aceasta pelicula, produsa de studiourile Warner Bros, Kristen Stewart va interpreta rolul unei tinere incepatoare in activitatea de escrocherie si va colabora cu un sarlatan cu experienta.

In alta ordine de idei, Ben Affleck intentioneaza sa regizeze o adaptare cinematografica dupa romanul horror "The Stand" al lui Stephen King. De asemenea, el va scrie, regiza si va interpreta un rol in "Live By Night", al carui scenariu va fi inspirat din cartea omonima a lui Dennis Lehane.

Sursa foto: missceleb.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea