Filme

#thriller #the town #boxoffice #ben affleck

Ben Affleck cucereste boxoffice-ul american cu thriller-ul "The Town"

Ben Affleck si-a facut un nume ca vedeta hollywoodiana, insa ultimul sau film, The Town, demonstreaza ca actorul trebuie si merita sa fie luat in serios si ca regizor.

Dupa ce a impresionat criticii cu Gone Baby Gone, Ben Affleck revine in scaunul de regizor cu The Town si cucereste nu numai critica, ci si publicul. Filmul sau a incasat aproape 24 de milioane de dolari la sfarsitul saptamanii trecute si s-a plasat pe prima pozitie in boxoffice-ul american.

The Town a intrecut foarte usor comedia Easy A, care cu un buget de doar 8 milioane de dolari, a generat incasari de peste 18 milioane in chiar primul weekend de rulare in SUA.

Cel mai nou film produs de M. Night Shyamalan, Devil, a ocupat locul 3 in clasamentul incasarilor din State, dupa ce a vandut bilete de peste 12 milioane de dolari. Pe locul 4 a coborat Resident Evil: Afterlife cu incasari de doar 10 milioane de dolari, iar pe locul 5 a debutat filmul de animatie Alpha and Omega cu putin peste 9 milioane de dolari incasate in doar trei zile.

Top 10 filme in boxoffice-ul american in weekend-ul 17-19 septembrie:

   1.  The Town - $23.8 million

   2. Easy A - $18.2 million

   3. Devil - $12.6 million

   4. Resident Evil: Afterlife - $10.1 million

   5. Alpha and Omega - $9.2 million

   6. Takers - $3 million

   7. The American - $2.8 million

   8. Inception - $2 million

   9. The Other Guys - $2 million

  10. Machete - $1.7 million

Trailer The Town:



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea