Filme

#ben affleck #spargator #banci #the town

Ben Affleck, confundat cu un spargator de banci

Ben Affleck a speriat angajatii si clientii unei banci intrand in sediul institutiei costumat in calugarita cu o masca de schelet pe fata si o mitraliera in mana.

Actorul si regizorul filma pentru ultimul sau lungmetraj, The Town, despre un grup de spargatori de banci si a uitat sa-si scoata costumul de la filmari atunci cand a intrat intr-o banca din oras. Cum era de asteptat, actorul i-a ingrozit atat pe angajati, cat si si pe clienti, acestia fiind convinsi ca sunt martorii unui jaf.

“Intr-o zi filmam langa o banca, iar directorii au insistat ca insititutia sa ramana deschisa in timpul zilei, iar noi am incercat sa nu-i deranjam prea mult”, a dezvaluit Affleck.

“Dar aveam o scena in care eu si Jeremy Renner aveam masti si mitraliere si o taram intr-o dubita pe Rebecca Hall . Atunci mi-am dat seama ca ar trebui sa incep filmarea in timp ce ies din banca, asa ca am intrat. Aveam masca, mitraliera, iar in momentul acela mi-am dat seama cat de mult i-am ingrozit pe acei oameni, inclusive pe paznici”, a povestit Ben.

Actorul a incercat sa calmeze situatia, dar nu a facut decat sa inrautateasca lucrurile. “O doamna a tipat tare si mi-am scos masca si i-am spus ca e un film si ca eu sunt sub masca, dar nu a facut decat sa tipe si mai tare”, a mai spus vedeta.

The Town este cel de-al doilea film pe care Ben Affleck il realizeaza in calitate de regizor, iar pelicula spune povestea unui jaf armat petrecut la o banca. Filmul a fost prezentat saptamana aceasta in cadrul Festivalului de Film de la Toronto si a primit foarte multe critici pozitive .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea