Filme

#arnold schwarzenegger #filme noi #ten #filme #distributie film

Arnold Schwarzenegger va juca in thrillerul de actiune "Ten"

Arnold Schwarzenegger a semnat un contract care ii asigura un rol in thrillerul de actiune "Ten", in regia lui David Ayer, anunta aceshowbiz.com.

Initial, titularul rolului principal era Bruce Willis, in timp ce la carma filmului ar fi trebuit sa se afle Patrick Alessandrin. In cele din urma, tratativele nu s-au finalizat.

"Ten" urmareste aventurile unei echipe de elita din Brigada Antidrog, care se razboieste cu membrii unuia dintre cele mai mari carteluri ale drogurilor. In urma unei raid, aparent banal, echipa de elita fura cateva milioane de dolari, bani proveniti din traficul de droguri, si spera ca acest secret nu va fi dezvaluit nicioadata.

Scenariul lui "Ten" este realizat de Skip Woods ("A Good Day to Die Hard", "Hitman", "X-Men Origins: Wolverine").

Proiectul este finantat de QED International, iar distributia pe teritoriul SUA va fi asigurata de Open Road. Filmul va fi produs de Bill Block, Paul Hanson, Joe Roth, Palak Patel si Al Ruddy si va beneficia de un buget care nu va depasi 35 de milioane de dolari.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea