Filme

#filme noi #anthony hopkins #solance # filmul solance #distributie rol

Anthony Hopkins, doctor cu puteri paranormale in Solace

Actorul Anthony Hopkins (73 de ani), celebrul doctor canibal Hannibal Lecter din seria "The Silence of the Lambs", "Hannibal" si " Red Dragon ", revine intr-un thriller politist de data aceasta in pielea unui personaj pozitiv.

Hopkins va juca in pelicula "Solace", unde va interpreta rolul unui fost medic cu abilitati de medium, care ii ajuta pe agentii FBI sa puna mana pe un nemilos asasin care lasa in urma numeroase victime.

Deocamdata nu se stie cineva va regiza "Solace". In schimb, se stie ca va fi produs de Beau Flynn si Tripp Vinson, in timp ce scenariul va fi scris de Peter Morgan ("Frost/Nixon", "The Queen", "Hereafter")

In acest an, Anthony Hopkins va mai putea fi vazut intr-o noua pelicula, drama romantica "360", in regia cineastului brazilian Fernando Meirelles . Filmul, in care mai apar si Rachel Weisz si Jude Law, va fi proiectat in premiera cu ocazia Festivalului International de Film de la Toronto.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea