Filme

#anne hathaway #filme noi #remake #distributie film #les miserables #tom hopper

Anne Hathaway va juca in "Les Miserables"?

Anne Hathaway ar putea face parte din distributia filmului " Les Miserables ", regizat de Tom Hopper , informeaza Aceshowbiz.com.

Conform TotalFilm, Anne Hathaway ar putea interpreta rolul lui Fantine, mama lui Cosette. Cel care a propus-o pentru acest rol este Hugh Jackman, actorul care ii va da viata in musical lui Jean Valjean.

Pana in prezent, producatorii filmului nu au stabilit distributia completa, fiind in discutii cu mai multi actori de prim rang.

Anne Hathaway are, totusi, un avantaj fata de celelalte actrite propuse pentru rolul lui Fantine: stie sa cante si a demonstrat acest lucru la gala premiilor Oscar 2011, unde a interpretat ironic melodia "On My Own" din piesa de teatru "Les Miserables".

Printre numele vehiculate pentru noua productie a lui Tom Hopper se numara Russell Crowe - in rolul lui Javert-, Geoffrey Rush - Domnul Thenardier si Helena Bonham Carter - Doamna Thenardier.

De asemenea, se zvoneste ca pentru personajele Eponine si Cosette au fost nominalizate actritele Hayden Panettiere , Lucy Hale , Emma Watson si Miranda Cosgrove.

Filmul "Les Miserables" se bazeaza pe povestea din romanul cu acelasi titlu, al autorului francez Victor Hugo. Premiera peliculei a fost stabilita pentru anul 2013.

Anne Hathaway - On My Own



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea