Filme

#Maleficent II #angelina jolie

Angelina Jolie revine pe marile ecrane! Va lupta de partea binelui in "Maleficent II"! Primele imagini de la filmari

Angelina Jolie revine pe marile ecrane in "Maleficent II". Actrita a inceput deja filmarile, alaturi de Elle Fanning la Studiourile Pinewood si in cateva locatii din Marea Britanie.

Noua productie Disney vine in continuarea filmului din 2014, care s-a bucurat de un succes impresionant. Angelina Jolie, castigatoarea unui premiu Oscar si a trei Globuri de Aur, intra din nou in pielea personajului zanei misterioase si intunecate, iar Elle Fanning o interpreteaza iar pe printesa Aurora.

Michelle Pfeiffer, in rolul reginei Ingrith

Celor doua actrite li se alatura si Michelle Pfeiffer, in rolul reginei Ingrith, precum si Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein, Robert Lindsay si Harris Dickinson in rolul printului Phillip. Filmul este regizat de Joachim Ronning, cel care a regizat si "Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar", iar scenariul este realizat de Linda Woolverton ("Alice in Tara Minunilor", "Frumoasa si Bestia"), Micah Fitzerman-Blue si Noah Harpster. Angelina Jolie nu joaca numai rolul unui personaj-cheie in noua poveste, ci este si producatoarea filmului, alaturi de Joe Roth.

Firul povestii continua dupa cativa ani de unde ne-a lasat primul film "Maleficent", in care spectatorii au aflat cum si de ce a ajuns zana sa fie unul dintre cele mai de temut personaje din Universul Disney, si cum a ajuns sa o blesteme pe micuta Aurora. "Maleficent II" exploreaza relatia complexa dintre zana intunecata si Aurora, in incercarea lor de a proteja creaturile magice din tinut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea