Filme

#filme noi #in the land of blood and honey #angelina jolie #filme #plagiat #acuzatie plagiat

Angelina Jolie insista ca nu a plagiat

Actrita Angelina Jolie a raspuns acuzatiilor de plagiat ale jurnalistului croat James Braddock . La doua zile de la intentarea procesului de incalcare a drepturilor de autor, Angelina Jolie a declarat ca filmul sau nu este inspirat din cartea jurnalistului.

Jurnalistul James Braddock a acuzat-o pe Angelia Jolie ca s-a inspirat pentru realizarea filmului " In the Land of Blood and Honey " din cartea sa, "The Subject Work".

Braddock a sustinut ca Angelina Jolie a folosit in film intamplari din cartea sa si, mai mult decat atat, detalii pe care el le-a discutat cu producatorul filmului, Eden Sarkic, in urma cu trei ani, au fost folosite in pelicula.

Angelina Jolie a replicat printr-un interviu pentru New York Times: "Este un lucru obisnuit intr-o asemenea situatie. Asta se intampla la aproape fiecare film"

"Sunt o multime de carti si de documentare din care m-am inspirat. Este o combinatie a intamplarilor din viata mai multor persoane, insa acea carte nu mi-a cazut in mana", a mai spus Angelina Jolie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea