Filme

#filme noi #angelina jolie #filme #regizor #distributie film #the land of blood and honey

Angelina Jolie ia sfaturi de la echipa de productie

Angelina Jolie debuteaza ca regizor cu filmul " In the Land of Blood and Honey ". Actrita a marturisit ca nu se teme sa ceara sfaturi de la actorii din distributie si de la echipa de productie.

Laureata la Oscar, Angelina Jolie regizeaza primul sau film, "In The Land of Blood and Honey ", o poveste de dragoste dintre un soldat sarb si o femeie musulmana din Bosnia, in timpul razboiului din Iugoslavia . Pentru a se asigura ca productia va fi una cat se poate de originala, Angelina Jolie a luat sfaturi de la actorii locali si de la echipa de productie.

"Nu m-am temut sa ii cer parerea directorului de imagine. Am ascultat sfaturile actorilor din distributie, ale celor care au trait razboiul. Le-am ascultat povestile si am incercat sa le incorporez in film", a marturisit Angelina Jolie.

Recent, Angelina Jolie a fost data in judecata de jurnalistul croat James Braddock , care o acuza ca ar fi incalcat drepturile de autor. El sustine ca actrita s-a inspirat din cartea sa, "The Subject Work", lansata in 2007.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea