Filme

#regie #film #robert de niro #michael winterbottom #clint eastwood #meserie #angelina jolie

Angelina Jolie a furat meserie de la Eastwood si De Niro

Angelina Jolie s-a orientat spre veteranii de la Hollywood de la care sustine ca a invatat sa regizeze filme.

Regizori precum Clint Eastwood, Michael Winterbottom si Robert De Niro au constituit sursa de inspiratie in eforturile Angelinei de a regiza primul ei lungmetraj. Vedeta din Salt a incheiat recent filmarile la pelicula a carei productie s-a desfasurat in Bosnia si Ungaria si a recunoscut ca a incercat sa aplice in filmul ei tot ce a invatat din colaborarile cu Eastwood (Changeling), Winterbottom (A Mighty Heart) si De Niro (The Good Shepherd).

“Am invatat foarte multe de la Clint, care este foarte minimal ca regizor. Am invatat multe si de la michael winterbottom care are foarte mare incredere in actori si incearca sa-i surprinda  in spatiul cu care interactioneaza in loc sa regizeze excesiv scenele”, a spus Jolie.

“De la De Niro am invatat cum e sa fii regizor din perspectiva unui actor. Sper ca am prins cate ceva de la fiecare din ei”, a mai completat Angelina.

Filmul lui Jolie, despre care se stie ca este o poveste de dragoste plasata in timpul razboiului din Bosnia, dar care nu are inca un titlu, nu a fost lipsit de controverse. Actritei i-a fost redus permisul de filmare in Bosnia de la 10 la 3 zile in urma unor neintelegeri cu autoritatile locale, iar un grup de victime ale razboiului au atacat-o pe Jolie in presa, numind-o ignoranta pentru faptul ca nu prezinta in film faptele asa cum s-au petrecut.

Jolie nu va aparea in film, in schimb partenerul ei, Brad Pitt, a filmat o scena cameo. Deocamdata pelicula nu are o data de lansare si nici distribuitor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea