Filme

#andrew garfield #spider-man

Andrew Garfield: "Ma identific cu Spider-Man"

Andrew Garfield , actorul care va purta costumul lui Spider-Man intr-o noua pelicula a francizei, afirma ca se identifica cu supereroul, fiind la fel de vulnerabil si mic de statura ca si Peter Parker.

Viitorul Spider-Man a povestit pentru Associated Press de ce ii este publicului atat de usor sa se identifice cu supereroul lui Marvel.

“Este vorba despre tineretea lui, lupta lui si faptul ca oricine se vede pe sine in el. Era un baiat slab care a simtit ca este mai puternic decat pare fizic, asa ca m-am identificat imediat cu el inca din copilarie”, a spus Garfield .
Actorul se simte cu adevarat onorat sa faca parte din mitologia faimosului personaj.

“Fiecare generatie de benzi desenate, de animatii sau de filme inseamna foarte mult pentru mine. Intotdeauna mi-a dat speranta pentru ca si eu eram un pusti slab cu un simt pronuntat al justitiei care nu prea se potrivea deloc cu fizicul”, s-a destainuit actorul in varsta de 27 de ani.

“Este o onoare pentru mine sa fiu parte din aceasta mitologie , din aceasta mostenire”, a mai spus Garfield.
 

Spider-Man 4 va fi lansat in iulie 2012.

Tanarul actor poate fi vazut in doua filme pana la sfarsitul acestui an: drama Never Let Me Go si pelicula The Social Network

Trailer Never Let Me Go:


Trailer The Social Network:


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea