Filme

#amanda seyfried #poveste de dragoste #scrisori catre julieta dvd

Amanda Seyfried - poveste de dragoste in Scrisori catre Julieta, acum si pe DVD

Legendara poveste a lui Romeo si a Julietei, un model pentru indragostitii de pretutindeni, reinvie in comedia romantica Scrisori catre Julieta, distribuita de catre Pro Video pe DVD din 22 septembrie.

Aflata in Verona, Sophie (Amanda Seyfried), o tanara scriitoare americana se bucura de o vacanta care ii va schimba viata pentru totdeauna. Fascinata de mitul scrisorilor catre Julieta, Amanda se hotaraste sa ajute miile de indragostiti care vin an de an si cer sfaturi pentru a-si rezolva problemele sentimentale.

Facand primul pas, aceasta se alatura unui grup de voluntari care raspund zi de zi la astfel de scrisori ale indragostitilor din toata lumea. Atunci cand gaseste o scrisoare veche de 50 de ani Amanda redacteaza un raspuns pe masura, fara sa stie ca scrisoarea ei va atrage o reactie imediata din partea destinatarei, Claire (Vanessa Redgrave), care va porni intr-o aventura spectaculoasa prin Italia, in cautarea iubirii pierdute.

Din acest moment vom asista la o emotionanta si amuzanta poveste despre dragoste, prietenie si mai mult decat oricand despre destin.

Actiunea filmului se desfasoara intr-un decor romantic bine ales care ne va purta intr-o calatorie virtuala catre insoritele si magnificile tinuturi ale Italiei: Casa Julietei din Verona, lacul Garda, Siena sau Toscana. Pe langa peisajele superbe si coloana sonora extrem de vesela, pelicula readuce in atentia publicului actori recunoscuti ai cinematografiei internationale, demonstrand inca o data ca filmele reprezinta limbajul universal: Amanda Seyfried, Vanessa Redgrave, Franco Nero, Gael Garcia Bernal, Christopher Egan.

Regizat de Gary Winick (,,Bride Wars”), filmul are la baza un script adaptat de catre scenaristii Jose Rivera si Tim Sullivan dupa un album al lui Elvis Costello - ,,The Juliet Letters”, precum si dupa cartea surorilor Lise si Ceil Friedman - ,,Letters to Juliet: Celebrating Shakespeare’s Greatest Heroine, the Magical City of Verona and The Power of Love". Astfel, inspirandu-se din arhicunoscuta poveste a lui Shakespeare, pelicula Scrisori catre Julieta exploreaza sentimentul de dragoste si relatiile dintre oameni, intr-o poveste profunda de iubire.

Scrisori catre Julieta, distribuit de catre Pro Video, poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD, la un pret recomandat de 49.9 RON
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea