Filme

#alice in wonderland # walt disney pictures #film #continuare Alice in Wonderland

"Alice in Wonderland" va avea parte de o continuare

"Alice in Wonderland", pelicula regizata de Tim Burton in 2010, a avut parte de un urias succes la public, fapt care i-a determinat pe cei de la Disney sa planuiasca o continuare.

Potrivit Variety, studiourile Disney au angajat deja o persoana care sa se ocupe de scenariul lui "Alice in Wonderland 2". Este vorba despre Linda Woolverton, cea care a conceput in trecut scenariile animatiilor de succes "Beauty and the Beast" si "The Lion King".

Deocamdata nu se cunosc detalii referitoare la actiunea noului film si nici daca productia va fi regizata de acelasi Tim Burton.

Primul "Alice in Wonderland" a strans incasari de peste un miliard de dolari la nivel mondial si a primit doua trofee Oscar: "Best Art Direction", respectiv "Best Costume Design".

Pe langa "Alice in Wonderland 2", studiourile Disney au inceput sa dezvolte si continuarile altor pelicule inspirate din povesti, pe aceasta lista figurand "Maleficent", "Cinderella", "Peter and the Starcatchers" si "Magic Kingdom".

Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea