Filme

#premiere #premiere cinematografice #epic #regatul secret #ater earth

Afla care sunt premierele cinematografice din acest weekend

Daca vrei sa mergi la cinematograf in acest weekend, ai toate motivele sa o faci. Vin patru premiere pe care nu trebuie sa le ratezi. De la comedia "Los Amantos Pasajeros" semnata de Almodovar si pana la "Funerarii fericite", o pelicula marca Horatiu Malaele, toate aceste productii vor rula pentru prima data in acest sfarsit de saptamana.


Amantii pasageri

Pelicula lui Pedro Almodovar ii are ca protagonisti pe Antonio Banderas si Penelope Cruz, iar povestea se desfasoara integral in avion, aducand in prim-plan povestea pasagerilor zborului 2549 catre Mexico City in timp ce a avut loc o defectiune tehnica la bordul aparatului de zbor. "Los Amantes Pasajeros" are premiera maine, pe 7 iunie. Este o comedie care s-a bucurat de un real succes in strainatate.


After Earth

Ideea filmului i-a venit lui Will Smith in timp ce fiul sau Jaden era ocupat cu filmarile pentru The Karate Kid. Este un science-fiction care nu a fost primit foarte bine in SUA, avand incasari de doar 27 de milioane de dolari in primul weekend de la lansare, din cauza faptului ca Will Smith joaca alaturi de Jaden. Actiunea se petrece la o mie de ani dupa un cataclism ce a fortat omenirea sa fuga de pe Terra, pe planeta Nova Prime. Pelicula va avea premiera pe 7 iunie.


Epic - Regatul Secret

"Regatul secret" este comedie-aventura realizata de creatorii filmelor Epoca de Gheata si Rio, ceea ce inseamna ca va fi un film care te va binedispune. Povestea este despre o adolescenta care se trezeste intr-un univers secret si care trebuie sa salveze atat lumea noastra, cat si regatul secret. Vocile personajelor prind viata cu ajutorul mai multor staruri: Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Colin Farrell si Beyonce Knowles. Premiera are loc pe 7 iunie.


Funeralii fericite

Pelicula in care Horatiu Malaele joaca rolul lui Lionel Frunza, un roman reintors din Franta unde a lucrat in constructii, a fost terminata in numai 19 zile, un adevarat record. Actiunea are loc intr-un cartier de la marginea Bucurestiului si se invarte in jurul a trei prieteni.

Filmul "Funeralii fericite" va avea premiera de gala maine, de la ora 19:30, la CinemaPRO, in aceeasi zi ajungand si in restul salilor de cinema din Bucuresti si din tara.



Sursa foto: cinemagia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea