Filme

#cipru #adriana trandafir #premiu #filme romanesti #festival de film #festivalul international de film

Adriana Trandafir, cea mai buna actrita la Festivalul International de Film din Cipru

" ", filmul scris si regizat de Cornel Gheorghita, a fost recompensat de curand cu o serie de distinctii.

A primit Premiul pentru Cea mai buna actrita , pentru Cea mai buna imagine, Cea mai buna muzica si Cele mai bune decoruri la din , incheiat in urma cu o saptamana, precedate de Premiul special al Juriului la Festivalul International de Film Kimera, din Italia si Premiul Juriului ecumenic la Festivalul International de Film Golden Apricot, din Yerevan, Armenia. Distinctiile recente continua recunoasterea filmului la Festival des Films du Monde, Montreal, 2010, festival international de categorie A, unde " Europolis " a primit mentiunea speciala a Juriului.

, interpreta rolului principal feminin, a fost apreciata ca fiind cea mai buna actrita la Festivalul International de Film din Cipru.

Tot in Cipru, "Europolis" a mai fost distins cu Premiul pentru cea mai buna imagine, acordat lui Ovidiu Marginean, Premiul pentru cea mai buna muzica, pentru compozitorii Diego Losa si Francois Petit, si Premiul pentru cele mai bun decoruri, acordat lui Bogdan Ionescu. A sasea editie a Festivalului International de Film din Cipru a avut loc in perioada 30 septembrie – 16 octombrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea