Filme

#filme noi #filme #adolf hitler #film 3 d #film adolf hitler #adolf hitler 3d

Adolf Hitler devine personaj 3D

Dictatorul nazist Adolf Hitler va fi recreat cu ajutorul tehnologiei 3D, in lungmetrajul "I Killed Adolf Hitler", un film inspirat de volumul de benzi desenate omonim.

Pelicula urmareste sa relateze povestea a doi asasini profesionisti din Londra, care sunt trimisi inapoi in timp, pentru a-l asasina pe Hitler.

Regizorul acestui film a fost stabilit in persoana lui Timo Vuorensola ("Iron Sky"), iar filmarile sunt asteptate sa inceapa in primele luni ale lui 2013.

Vor fi folosite tehnici digitale asemanatoare celor folosite pentru crearea personajului Gollum, din trilogia "Stapanul Inelelor".

"Vom face un pas si mai departe si personajul Hitler va fi si mai credibil- va fi un personaj real", a declarat regizorul noului proiect.

Scenariul filmului, scris de DC Walker are la baza volumul norvengian de benzi animate "I Killed Adolf Hitler", scris de John Arne Saeteroy.

Foto : adolfhitlerbestpictures.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea