Filme

#filme noi #filme #amber heard #sofia vergara #machete kills #distributie film

Actritele Sofia Vergara si Amber Heard, distribuite in "Machete Kills"

Producatorii francizei "Machete Kills" au dezvaluit ca din distributia acestui proiecte vor face parte nume cunoscute din cetatea filmului, cum ar fi Jessica Alba si Michelle Rodriguez, iar cele mai recente achizitii se refera la frumoasele actrite Sofia Vergara si Amber Heard.

Sofia Vergara va interpreta rolul unei patraone de bordel, pe nume Madame Desdemona, in vreme ce Amber Heard a primit rolul unei asasine, Miss San Antonio. Actritele il vor avea coleg de platou pe Mel Gibson, care a va juca si el un rol negativ, cel al unui traficant de arme.

Filmarile pentru "Machete Kills" vor incepe in vara acestui an, potrivit anuntului facut de regizorul Robert Rodriguez. Regizorul si-a propus sa faca trei filme "Machete", iar scenariul va intra in sarcina lui Kyle Ward. Ward si-a exprimat intentia de a face povestea mult mai violenta si mai sangeroasa decat cea din prima parte, lansata in 2010 cu Danny Trejo, Michelle Rodriguez si Robert De Niro.

Foto: gossipaz.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea