Filme

# cuplu la hollywood #actori in varsta #top actrite #relatii actrite

Actrite care prefera barbatii mai in varsta

Nu de putine ori, actrite de la Hollywood si din lumea intreaga au fost vazute la bratul unor barbati mai in varsta decat ele, iar motivul, in acest caz, nu pare sa fie altul decat dragostea. Descopera, in continuare, cateva dintre cele mai faimoase actrite care s-au indragostit de barbati mai in varsta!

 

1. Lara Flynn Boyle


Actrita americana Lara Flynn Boyle, cunoscuta, in special, pentru rolul sau din serialul de televiziune " Twin Peaks ", a avut o relatie de aproximativ un an cu veteranul Jack Nicholson. Diferenta dintre cei doi era de nu mai putin de 33 de ani. In 1999, cand s-au cunoscut si s-au indragostit, Lara avea 29 de ani, iar actorul american, 62 de ani. Chiar si asa, surse au declarat ca Jack Nicholson a fost fascinat de tanara Lara Flynn Boyle, iar ea s-a simtit, pe buna dreptate, tratata "regeste".

 

2. Catherine Zeta-Jones


Frumoasa actrita galeza Catherine Zeta-Jones are o relatie de mai bine de un deceniu cu Michael Douglas, cu care imparte aceeasi aniversare - 25 septembrie, nascuti fiind, insa, la 25 de ani distanta. Cei doi s-au cunoscut in 1998 si au devenit un cuplu in 1999, cand inca actorul american era casatorit. Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas si-au oficializat relatia in 2000 si au impreuna doi copii.

Foto: 10awesome.com

3. Calista Flockhart


Simpatica actrita din serialul "Ally McBeal" este implicata, de cativa ani, intr-o relatie cu Harrison Ford, diferenta de varsta dintre cei doi fiind de 23 de ani. Dupa o legatura de 7 ani, inceputa in 2002, in luna martie 2009 actorul Harrison Ford a cerut-o in casatorie pe Calista Flockhart, nunta avand loc un an mai tarziu.
 

4. Katie Holmes


Katie Holmes este casatorita cu actorul american Tom Cruise, cel din urma fiind mai in varsta cu 17 ani decat tanara sa sotie. Cei doi au inceput o relatie foarte mediatizata in urma cu 6 ani si, la doar doua luni de la debutul acesteia, s-au logodit. Cuplul are o fetita impreuna, Suri Cruise, in varsta de 5 ani. In pofifa zvonurilor ca relatia celor doi ar fi doar de fatata, cuplu Holmes-Cruise a reusit sa reziste.

Foto: 10awesome.com


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea