Filme

#filme noi #filme #christian bale #batman #distributie film #batman 4

Actorul Christian Bale mizeaza pe aparitia lui "Batman 4"

Actorul Christian Bale a marturisit, recent, ca si-ar dori sa imbrace din nou costumul lui Batman, daca regizorul Christopher Nolan va face o continuare a trilogiei.

Galezul a acordat un interviu revistei "Empire" si a confirmat faptul ca "The Dark Knight Rises" este ultima parte a seriei, dar nu a exclus posibilitatea sa apara intr-o continuare a trilogiei.

Pelicula "The Dark Knight Rises", care ii are in distributie pe actorii Christian Bale, Liam Neeson, Gary Oldman, Anne Hathaway, Morgan Freeman, Michael Caine si Marion Cotillard, va avea premiera in SUA ,pe data de 20 iulie 2012.

Christian Bale s-a remarcat in calitate de actor inca din adolescenta, cand la varsta de 13 ani a jucat in filmul "Imperiul soarelui"(1987). Alte filme in care acesta s-a remarcat sunt "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Inceputuri" (2005), "Prestigiul"(2006) sau "Terminator- Salvarea"(2009).

Foto: commons.wikimedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea