Filme

#actori celebri #actori hollywood #actori model #cariera actori

Actori celebri care au fost modele la inceput de cariera

Cariera actorilor de la Hollywood nu s-a rezumat doar la roluri pe micile sau marile ecrane. Foarte multi dintre ei au inceput sa joace direct de pe podiumurile de moda, aterizand pe ecrane direct din reclamele de revista pentru diferite parfumuri sau linii vestimentare.

In cazul lor, frumusetea si sex-appeal-ul au jucat un rol major. Iata cateva celebritati care au fost modele la inceput de cariera.

Charlize Theron

Frumoasa Charlize Theron si-a inceput cariera in modelling la varsta de 15 ani, inainte sa ajunga actrita. Ea a castigat atunci o competitie de profil in Salerno, Africa de Sud, tara sa natala. "Mama m-a inscris in concurs ca si o gluma dupa ce cativa prieteni de-ai mei au venit cu ideea", rememoreaza Theron. Dupa castigarea concursului s-a mutat in Milano, Italia, iar apoi la New York.

Cariera ei de model s-a incheiat odata cu inscrierea la cursul de balet al scolii Joffrey Ballet School. O accidentare a facut-o sa ia drumul Los Angeles-ului cu doar un bilet de dus in buzunar. Restul e istorie!

Wendie Malick

Pentru Wendie Malick, starul din serialul "Just Shoot Me!", lucrurile au stat invers. Era in primul an de actorie pe Broadway, atunci cand s-a decis sa se mute in Paris si sa inceapa o cariera de model. Isi dorea de mica sa vada lumea, iar faptul ca a avut sansa sa studieze actoria in Amsterdam a determinat-o sa isi doreasca si o cariera in modelling.

"Castigam 75 de dolari pe saptamana in spectacole pe Broadway. M-am apropiat de cineva de la Wilhelmina (agentie de modele) si m-am gandit ca acesta este biletul meu prin care pot sa vad lumea. Si a fost", a recunoscut ea in documentarul HBO "About Face: Supermodels Then and Now.". Cinci ani a durat aceasta aventura.

Ashton Kutcher

Dupa ce a participat la o competitie de modele a IMTA (International Modeling and Talent Association) si a pierdut in fata altui actor, Josh Duhamel, Ashton Kutcher a fost descoperit de agentia de modele Next din New York. A aparut in numeroase reclame pentru Calvin Klein si a fost model pe podiumurile din Paris si Milano. In 1998 s-a mutat la Los Angeles unde a luat castingul pentru simpaticul Michael Kelso in serialul tv "'70s".

Channing Tatum

In 2000, frumuselul Channing Tatum a aparut ca dansator in videoclipul lui Ricky Martin "She Bangs". Apoi a inceput sa fie model, printre cei cu care a colaborat numarandu-se Armani, Dolce & Gabanna, Abercrombie & Fitch sau Nautica. Primele contacte cu [[televiziunea]] le-a avut in 2002 cand a filmat cateva spoturi pentru [[Mountain]] Dew si Pepsi.



Sursa foto: riduspic.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea