Filme

#kate hudson #jennifer aniston #actori #filme #owen wilson #roluri

Actori care joaca mereu acelasi tip de roluri

Vedetele de la Hollywood nu au intotdeauna norocul de a fi distribuite intr-o varietate de roluri care sa le permita sa isi puna in valoare talentul actoricesc. Cateodata, rolul care ii consacra ii arunca intr-o categorie anume - a "fetei bune", spre exemplu - din care cu greu mai reusesc sa iasa. Iata cateva exemple de astfel de actrite si actori pe care i-ai vazut in acelasi tip de roluri de-a lungul anilor!


1. Jennifer Aniston

Simpatica Jennifer Aniston si-a facut un nume la Hollywood multumita rolului din serialul "Friends", unde a intrat in pielea lui Rachel, o tanara haioasa, dar capricioasa, nu foarte isteata si cu ghinion la barbati, care, in cele din urma, isi gaseste fericirea in bratele amicului/iubitului Ross.

Ulterior, Aniston a continuat pe acelasi fagas, cu roluri care semanau ca doua picaturi de apa cu personajul din "Friends", in filme precum "Rumor Has It", "He's Just Not That Into You", "Picture Perfect", "Along Came Polly", "Love Happens" etc.


2. Kate Hudson

Desi foarte talentata - rolul sau de debut in "Almost Famous" i-a adus o binemeritata nominalizare la premiile Oscar -, Kate Hudson si-a construit cariera actoriceasca jucand roluri parca trase la indigo in comedii romantice nu intotdeauna tocmai reusite.

Frumoasa actrita pare sa intre mai mereu in pielea unor domnisoare vesele, sociabile si descurcarete, care nu au nicio problema in a-i vraji pe reprezentantii sexului tare. Exemple de filme in care Kate Hudson a intrepretat asemenea personaje sunt "How to Lose a Guy in 10 Days", "Fools' Gold", "You, Me & Dupree", "My Best Friend's Girl", "Bride Wars" etc.


3. Owen Wilson

Owen Wilson intrepreteaza cel mai adesea roluri de barbati usor superficiali, dar cu o inima de aur. Cele mai concludente exemple in acest sens sunt rolurile din pelicule ca "You, Me & Dupree", "Shanghai Nights", "Drillbit Taylor" si "The Wedding Crashers". Din fericire, ori de cate ori joaca in filme regizate de Wes Anderson (ca "The Royal Tennenbaums si "Bottle Rocket"), talentul sau actoricesc iese la iveala.



Sursa foto: hollywoodreporter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea