Filme

#leonardo diprio #matthew mcconaughey #actori #tom cruise #filme #titanic #nicolas cage #iron man #matrix #american psycho

Actori care au ratat la mustata distributia in filme de succes

Ti-ai putea imagina trilogia "Matrix" fara Keanu Reeves in rolul lui Neo ori clasicul "Titanic" fara Leonardo diCaprio? Ei bine, afla ca rolurile intrepretate de acesti actori ar fi putut fi jucate de cu totul altii! Iata cativa dintre actorii de la Hollywood care ar fi putut face parte din distributia unor filme de succes, dar au abandonat proiectele.


1. Nicolas Cage in "Matrix"

Trilogia "Matrix" ar fi fost cu totul alta in absenta lui Keanu Reeves in rolul lui Neo. De altfel, actorul cu origini hawaiene nici macar nu trebuia sa intre in pielea "Alesului", prima alegere fiind... Nicolas Cage. Actorul a refuzat insa sa se implice in acest proiect, intrucat filmarile se desfasurau in Australia, iar el nu isi dorea sa fie departe de familia lui atat de mult timp.


2. Leonardo diCaprio in "American Psycho"

"American Psycho" este filmul care l-a adus in atentia publicului mondial pe Christian Bale. Insa actorul din franciza "Batman" nici macar nu trebuia sa faca parte din distributia celebrei pelicule, producatorii fiind initial interesati de Leonardo diCaprio, datorita succesului obtinut cu blockbusterul "Titanic".

In cele din urma, scenarista peliculei "American Psycho", care il dorea pe Christian Bale in rolul tanarului afacerist psihopat, a reusit sa isi impuna punctul de vedere, motivand ca Leonardo diCaprio, cu trasaturile sale inca adolescentine la vremea respectiva, nu ar fi fost convingator.


3. Matthew McConaughey in "Titanic"

Inainte de Leonardo diCaprio in rolul lui Jack Dawson, a fost Matthew McConaughey. Rolul care i-a schimbat complet viata lui Leonardo diCaprio, transformandu-l intr-un star veritabil, ar fi trebui sa incapa pe mana altui heartbreaker de la Hollywood care, sustin gurile rele, ar fi refuzat sa se implice in proiect, considerandu-l insuficient de "important" (desi in spatele sau se afla nimeni altul decat regizorul James Cameron).


4. Tom Cruise in "Iron Man"

Franciza Marvel "Iron Man" este de neconceput in absenta carismaticului Robert Downey Jr.! Cu toate acestea, Tom Cruise a fost in carti mult timp pentru rolul playboy-ului miliardar Tony Stark, aka Omul de Otel. Totusi, in cele din urma, a renuntat sa se mai implice in proiect, intrucat a fost de parere ca scenariul trilogiei "Iron Man" nu era suficient de bun.



Sursa foto: comicbookmovie.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea