Filme

#a murit #actrita #gloria stuart #titanic

A murit Gloria Stuart, actrita din Titanic

Gloria Stuart , actrita care a interpretat-o pe Rose la batranete in Titanic-ul lui James Cameron , a murit duminica, 26 septembrie, la varsta de 100 de ani.

Veterena actrita a decedat la Los Angeles. Stuart suferea de mai multi ani de cancer la plamani , noteaza The Washington Post .

In 1998, Gloria Stuart a devenit cea mai in varsta nominalizata la Oscar din istoria Premiilor Academiei pentru rolul din Titanic, unde a jucat rolul lui Rose DeWitt Bukater la batranete.

“Cand am absolvit liceul din Santa Monica in 1927, am fost votata fata cu cele mai multe sanse de a deveni celebra. Nu mi-am dat seama ca va dura atat de mult”, a glumit actrita in cartea sa de memorii I Just Kept Hoping, publicata in 1999.

Stuart a aparut in peste 40 de filme numai in anii ’30.

James Cameron, Leonardo DiCaprio si Kate Winslet si-au exprimat regretul pentru moartea actritei.

“Sunt profund intristata de pierderea acestei femei remarcabile. Ma simt binecuvantata pentru faptul ca am intalnit-o, am cunoscut-o si am jucat alaturi de ea. Oricine a petrecut cateva momente cu ea stie cu siguranta ce fiinta minunata era. Ne va lipsi”, a spus Kate Winslet intr-un comunicat de presa.

Trailer Titanic:
 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea