Filme

#cinema #filme #michael clarke duncan #michael clarke duncan a murit #deces michael clarke duncan

A murit actorul Michael Clarke Duncan

Actorul Michael Clarke Duncan a murit. Stirea a fost confirmata de logodnica lui, Omarosa Stallworth si de canalele de stiri. Artistul nominalizat la Oscar avea 54 de ani. Conform unui comunicat de presa, Michael Clarke Duncan suferise de un atac de cord pe 13 iulie si nu se recuperase complet.

Michael Clarke Duncan moare la 54 de ani

Michael Clarke Duncan si-a inceput cariera cu mai multe joburi in televiziune si roluri mici in filme. Artistul s-a facut remarcat pentru prima data in anul 2000, cand a primit rolul lui John Coffey in drama The Green Mile. Filmul i-a adus lui Duncan o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar.

Dupa acel succes, Duncan a jucat in diverse filme alaturi de actori celebri precum Bruce Willis. Pe langa roluri in filme precum "Armageddon", "The Whole Nine Yards", Duncan a interpretat personaje din filme de animatie ca "Delgo", "Kung Fu Panda" sau "Brother Bear".

Foto: msdramatv.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea