Filme

#filme noi #filme #the hobbit #lansare film

A fost stabilita data lansarii pentru ultimul film al trilogiei "The Hobbit"

Regizorul Peter Jackson impreuna cu reprezentantii studiourilor Warner Bros au anuntat ca "The Hobbit" va fi trilogie, iar data lansarii a fost stabilita ca fiind 14 iulie 2014.

Cel de-al treilea film al seriei se va numi "The Hobbit: There and Back Again". Desi titlul ii fusese alocat celei de-a doua parti, lucrurile s-au modificat intre timp, astfel incat partea a doua se va numi "The Hobbit: The Desolation of Smaug".

Producatorii de la Warner Bros au asteptari ridicate de la noua trilogie creata de Jackson, dupa succesul enorm inregistrat cu "Lord of The Rings".

"'The Hobbit: There and Back Again' va fi un spectacol emotional si cu o actiune uimitoare care va transforma finalul seriei intr-unul grandios. Lansarea acestui film vara ofera mai multe posibilitati fanilor dornici sa participe la acest eveniment mondial", au declarat cei de la Warner Bros.

Foto: shockya.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea