Filme

#filme noi #filme #trailer film #silver linings playbook #trailer silver linings playbook

A aparut primul trailer al comediei "Silver Linings Playbook" (Video)

Primul trailer al filmului de comedie "Silver Linings Playbook", care ii are in distributie pe Bradley Cooper, Jennifer Lawrence si Robert De Niro, a aparut in weekend-ul acesta.

Filmul, regizat de David O. Russel va avea lansarea pe data de 21 noiembrie si prezinta povestea lui Pat Peoples (Bradley Cooper), un fost profesor care se vede nevoit sa se mute inapoi cu parintii, dupa ce a petrecut patru ani intr-un spital de boli mintale.

Pat o intalneste oe Tiffany (Jennifer Lawrence), vecina parintilor sai, care sufera si ea de unele tulburari psihice. Situatia se complica ,iar prietenia dintre cei doi este pe cale sa se transforme intr-o relatie de dragoste.



Dupa aceasta colaborare, actorii Jennifer Lawrence si Bradley Cooper vor juca din nou impreuna in pelicula "Serena", un film a carui actiune este plasata in anul 1929.

Jennifer Lawrence este cunoscuta pentru rolul principal din "The Hunger Games", in vreme ce Bradley Cooper a jucat in productiile "The Hangover", "The A-Team" si "Limitless".

Sursa foto: silver-linings-playbook-trailer.blogspot.com

Autor: Alina Paduraru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea