Filme

#twilight #filme # informatii twilight #lucruri interesante twilight

8 lucruri interesante despre Twilight

Stiai ca Kristen Stewart a pus mana pe rolul din Twilight din intamplare sau ca Breaking Dawn, cartea, s-a vandut in 1.3 milioane de exemplare in prima zi de la lansare, depasind astfel orice record in acest sens? Iata cateva dintre cele mai inedite si interesante lucruri despre seria Twilight.

1. Autoarea cartilor, Stephenie Meyer, nu a mai scris nimic, niciodata, inainte de seria Twilight. Aceasta era o mama simpla, care statea acasa si avea grija de copiii sai, insa intr-o noapte a avut un vis pe care l-a trecut pe hartie si care s-a transformat in unul dintre cele mai de secces filme din lume.

Stephenie Meyer a reusit sa scrie cartea Twilight in numai 3 luni din momentul in care a avut visul respectiv.

2. Kristen Stewart a ajuns sa joace in Twilight dintr-o simpla intamplare. Catherine Hardwicke, regizorul filmului, a venit pe un platou de filmare pe care se afla actrita care avea atunci 17 ani. I-a dat acesteia scenariul si i-a spus sa invete replicile cat mai repede. Kristen s-a supus, iar Catherine Hardwicke a fost multumita de atitudinea si interpretarea acesteia.

3. Taylor Lautner era cat pe ce sa piarda rolul din a doua parte a filmului Twilight, pentru ca nu avea un corp suficient de bine facut si proportionat. Taylor s-a vazut astfel nevoit sa manance la fiecare doua ore si sa faca antrenamente zilnice, astfel incat sa poata interpreta rolul varcolacului. Altfel, risca sa fie inlocuit cu Michael Copon.

4. Cartea Twilight a fost respinsa de 14 ori de catre editorii la care Stephenie Meyer a mers. Cu siguranta acestia regreta acel "NU" pe care i l-au spus autoarei la vremea respectiva.

5. Desi toata actiunea se intampla in Forks, Washington, Stephenie Meyer nu a fost niciodata in orasul respectiv, pana in 2004, adica la un an dupa ce a visat povestea.

6. Breaking Dawn, cartea, a depasit orice record in momentul in care a reusit sa vanda 1.3 milioane de copii intr-o singura zi.

7. Taylor Lautner a invatat sa vorbeasca Quileute, de la unul dintre putinii oameni din lume care inca mai cunosc aceasta limba.

8. Kristen Stewart si-a sarbatorit cea de-a 19-a aniversare in timpul filmarilor de la New Moon. De fapt, in ziua respectiva ea a filmat scena in care Bella Swan implinea 18 ani si devenea, oficial, mai mare decat iubitul sau, Edward Cullen.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea