Filme

#angelina jolie #filme #filme angelina jolie

8 lucruri interesante despre Angelina Jolie

Dincolo de faptul ca este o actrita excelenta, Angelina Jolie are o viata persoanala fascinanta. Aceasta creste 6 copii, are timp sa joace in nenumarate filme, se implica in actiuni caritabile si voluntariat si are un trecut foarte tumultos.

1. Angelina Jolie a decis sa ia lectii de actorie atunci cand avea 14 ani. A renuntat insa in momentul in care si-a dat seama ca vrea sa lucreze in domensiul funeraliilor.

2. Angelina Jolie este una dintre celebritatile care se implca cel mai mult in actiuni sociale si caritabile. Aceasta calatoreste adesea in tari subdezvoltate cu scopul de a-i ajuta pe copii bolnavi sau cei care nu au ce sa manance sau nu au alte conditii minime.

3. Angelina Jolie nu este cunoscuta doar pentru aparitiile din filme, ci si pentru cele din unele videoclipuri. Aceasta a aparut in urmatoarele piese:

- Lenny Kravitz - Stand by my woman

- Lemonheads - It's about time

- Meat Loaf - Rock&Roll Dream Come Through

- Antonello Venditti - Alta Marea.

4. Atunci cand s-a casatorit cu Johny Lee, Angelina Jolie a purtat o camasa alba pe care si-a scris, cu sange, numele sotului ei si o pereche de pantaloni de piele. Cat timp au fost casatoriti, Angelina purta la gat o fiola cu sangele actorului britanic. Mai mult decat atat, ea si-a tatuat numele acestuia pe brat, insa l-a indepartat imediat dupa ce s-au despartit.

5. Corpul Angelinei Jolie este acoperit de 13 tatuaje. Unul dintre acesta reprezinta coordonatele locului de nastere a copiilor sai.

6. La nasterea lui Shiloh, vedeta a obtinut 10 milioane de dolari pentru a vinde drepturile de autor unei reviste. Toata aceasta suma a fost donata, de catre Angelina si Brat Pitt, catre o fundatie, in scopuri caritabile.

7. Angelina Jolie a fost casatorita de doua ori (cu Johny Lee si cu Billy Bob), iar in aceasta perioada isi organizeaza nunta alaturi de tatal copiilor sai, Brad Pitt.

8. In perioada adolescentei, Angelina Jolie a suferit o depresie pentru ca era refuzata de catre companiile de modeling. Aceasta avea, in aceasta perioada, obiceiul sa isi faca mai multe taieturi pe suprafata corpului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea