Filme

# filme pizza #pizza #filme

7 filme de vazut atunci cand comanzi pizza

Duminica poate fi desemnata ca fiind ziua filmului in familie. Ai putea alege un film romantic sau un film de actiune sau pur si simplu te vei putea bucura de un film alaturi de copil, din lumea desenelor animate.

In functie de ceea ce alegi, ziua de duminica se va putea transforma intr-o zi memorabila, care sa iti aduca numeroase amintiri alaturi de familie. De aceea, alege un film bun si bucura-te de aceste momente alaturi de cei dragi.

Iata mai jos 7 filme de vazut atunci cand comanzi pizza:

1. Wildlife – o productie a anului 2018, Wildlife dezvaluie viata tumultoasa a unei familii. Este scris de Paul Dano. Filmul impresioneaza prin raspunsurile solicitate de un adolescent mamei sale atunci cand tatal sau il abandoneaza pentru a-si gasi anumite joburi periculoase.

2. Mid90s – acest film este potrivit pentru duminica seara. Acest film urmareste povestea unui tanar de 13 ani care a crescut in Los Angeles-ul anilor 1990. Stevie, asa cum este cunoscut baiatul, nu are o viata foarte buna in familie, mama sa fiind extrem de autoritara, iar fratele sau fiind agresiv. De asemenea, la scoala intampina tot felul de probleme din partea colegilor de clasa mai bogati. Stevie se imprieteneste cu niste adolescenti ce iubesc skateboardingul si astfel incearca sa experimenteze o altfel de viata. Trece prin niste experimente dure, dar din care are ce sa invete.

3. Rust and Bone – este un film cat se poate de frumos, care iti va ramane in suflet mult timp de acum incolo. Filmul urmareste povestea unei tinere cu dizabilitati care apeleaza la prietenul sau, Ali, sa o ajute sa treaca prin situatiile sale destul de neplacute dupa ce a suferit un accident. Acesta o ajuta si astfel este intarita ideea ca prin ajutorul oamenilor poti depasi orice obstacol.

4. Incendies – este un film ce urmareste povestea frumoasa a unei femei ce trebuie sa se intoarca in vechile locuri natale din Orientul Mijlociu. Filmul te va captiva inca din primele clipe de vizionare, actiunea deruland vechi episoade din trecut ale oamenilor din tari ale Orientului Mijlociu, nelovite inca de razboaie si disperare.

5. The Big Sick – filmul a cunoscut un succes in adevaratul sens al cuvantului, inregistrand castiguri substantiale inca din primele zile de la lansare. Filmul urmareste o poveste de dragoste adevarata, cea a celor care au scris filmul si astfel este cat se poate de sincer si apropiat de realitate. Abordeaza teme precum imigratia: relatii de familie complicate sau chiar regasirea propriei identitati.

6. The Ghost Writer – atunci cand un “ghost writer”, jucat de Ewan McGregor accepta sa termine cartea de memorii ale fostului premier britanic, Adam Long (Pierce Brosnan), scriitorul ia contactul cu trectului negru al omului politic, retras acum pe o insula.

7. March of the Penguins – este un film documentar care urmareste povestea a doi pinguini, care migreaza, dau nastere unor pui si se confrunta cu numeroase probleme. A castigat premiul Oscar pentru cel mai bun film documentar, reusind astfel sa transmita emotia supravietuirii in particular si a vietii in general.

Aceste 7 filme indicate mai sus sunt perfecte pentru o zi de duminica, atunci cand aduci cinematograful la tine acasa. Si cum un film bun trebuie intotdeauna insotit de o portie de mancare buna, ai putea alege sa comanzi la foodpanda mancarea preferata si astfel sa profiti la maxim de filmul pe care il urmaresti si de timpul petrecut, alaturi de familie.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea