Filme

#incasari #sf #lansare film #After earth

6 teorii care ar explica insuccesul SF-ului After Earth

Cu incasari de 27 de milioane de dolari in primul weekend de la lansarea in SUA, "After Earth" pare a fi o dezamagire lin Box Office, situandu-se abia pe locul trei in spatele lui Fast & Furious 6 (34,5 milioane de dolari) si Now You See Me (28, 1 milioane de dolari).

Iata 6 supozitii care, potrivit publicatiei Time, ar putea explica insuccesul SF-ului in care joaca Will Smith si fiul sau Jade. In cinematografele din Romania, "After Earth" are premiera in acest weekend.


1. Regizorul M. Night Shyamalan

Succesul pe care l-a avut cu al sau "The Sixth Sense" (Al Saselea Simt) intarzie sa apara pentru M. Night Shyamalan. Filmele sale ulterioare precum "Lady in the Water" si "The Happening" au fost catalogate ca fiind niste esecuri.

Totusi exista speranta, scriu cei de la Time. "The Last Airbender" (Avatar), desi perceput ca o noua dezamagire, s-a descurcat destul de bine multumita publicitatii pe care a capatat-o in alte tari.


2. Will Smith

Absenta lui Will Smith de pe marile ecrane se cunoaste foarte bine. Cei 4 ani in care a lipsit, intre "Seven Pounds" (Sapte suflete) din 2008 si "Men in Black 3" (Barbati in negru 3) din 2012 se vad in incasarile de acum. Daca se va continua in acest ritm, cariera lui Smith s-ar putea sa ia o noua pauza.


3. Colaborarea dintre Smith si Shyamalan

De vina ar putea fi colaborarea dintre actor si regizor, potrivit unei surse citata de Deadline, cei doi nu s-au inteles prea bine la filmari, de unde si rezultatul pe care pelicula il obtine in incasari.


4. Criticii

O alta supozitie lansata de editorii Time este ca vina o poarta criticile expuse pe site, care alunga spectatorii din salile de cinema. Din 100 de review-uri pe care le are "After Earth", doar 12% sunt comentarii pozitive, ceea ce face ca filmul sa fie catalogat drept unul de categoria "B", in conditiile in care a fost realizat cu un buget de 130 de milioane de dolari.


5. Nepotismul

Faptul ca joaca impreuna cu fiul sau Jaden, poate fi un alt factor care sa stea in calea succesului filmului. Daca tinem cont ca este un scenariu gandit de Will, in care un soldat este nevoit sa priveasca de la distanta cum fiul sau salveaza lumea si devine erou, nu puteam sa nu ne intrebam daca actorul nu a facut o paralela cu faptul ca Jaden face primii pasi in lumea filmului.

Sursa foto: celebrity-gossip.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea