Filme

#comedii spumoase #There’s something about Mary #Monty Python an the Holy Grail #The Jerk #The Party #Un pestisor pe nume Wanda #Dumb and Dumber #filme clasice #comedii

6 comedii spumoase care au devenit clasice. Esti sigur ca le-ai vazut?

Pana si vremea de afara te imbie sa lasi deoparte planurile de weekend si sa zabovesti in casa in fata televizorului. Pentru ca sederea sa iti fie mai placuta, iata si o lista cu sase comedii clasice perfecte pentru o seara amuzanta!

1. The Jerk

Primul rol principal al lui Steve Martin a venit in 1979, odata cu lansarea comediei "The Jerk". Martin aduce la viata un personaj care poate fi regasit in realitatea cotidiana din Romania in randul personajelor care impanzesc paginile tabloidelor.

2. Monty Python an the Holy Grail

Starurile comediei britanice de televiziune, membrii trupei Monty Python, nu s-au lasat pana cand nu si-au pus amprenta si in zona cinematografiei. "Monty Python an the Holy Grail" este o comedie despre cavalerii Mesei Rotunde plecati in cautarea Sfantuluii Graal. Umor britanic 100%.

3. There’s something about Mary

Fanii lui Ben Stiller si cei ai lui Cameron Diaz vor fi incantati sa vada acest film din 1998, in care dragostea trece prin furcile caudine ale penibilului pentru a aduce pe fagasul normal vietile celor doi protagonisti.

4. Dumb and Dumber

Comedia fratilor Farrelly cu Jim Carrey si Jeff Daniels a starnit hohote de ras inca de la primele secvente. "Tantalaul si gogomanul" a fost una dintre cele mai bune comedii ale anilor '90 asa ca nu este de mirare ca dupa 20 de ani, producatorii au revenit la vechea reteta adaugand si o continuare pentru aventura celor doi tantalai.

5. Un pestisor pe nume Wanda

Comedia din 1988 ii pune pe picior de egalitate pe cei patru protagonisti ai filmului: Jamie Lee Curtis, Kevin Kline, Michael Palin si John Cleese, lansand un adevarat suvoi de replici spumoase pe intrega durata a peliculei. Rolul Otto din acest film i-a adus lui Kevin Kline si un Oscar pentru cel mai bun actor.

6. The Party

Un Peter Sellers in rol de indian ratacit la Hollywood si o dezlantuire extravaganta a regizorului si scenaristului Blake Edwards au facut din "Petrecerea" cel mai apreciat film de comedie al tuturor timpurilor. De neratat!

Sursa foto: galleryhip.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea