Filme

#vedete la hollywood #actori #astrologie #top actori #horoscop actori

5 vedete cu nume inspirate de astrologie

Chiar si in prezent, nu putine sunt numele inspirate de astrologie, oferite oamenilor obisnuiti, dar si vedetelor. Astfel, pana si cetatea filmului este presarata cu actori si actrite cu nume dintre cele mai interesante. Descopera, in continuare, cateva dintre acestea!


1.

Julian este un prenume ce aminteste de zeul Jupiter, versiunea romana a lui Zeus, zeul suprem din mitologia antica greaca. Printre vedetele hollywoodiene cu acest prenume se numara si Julian McMahon , personajul principal din serialul american de succes "Nip/Tuck" ("Prietenie pe muchie de cutit").

Alte vedete cu prenume similare: Julianne Moore , Julianna Marguiles



foto : daemonstv.com

2. Ursula Andress

Ursula este un prenume intalnit adesea in tarile din nordul Europei si in Germania si pare sa provina de la planeta Uranus. In acelasi timp, Ursula aminteste si de Ursa Mare (carul mare), o constelatie formata din sapte stele. Una dintre cele mai faimoase purtatoare ale acestui nume este Ursula Andress, actrita de origine elvetiana care a intrat in istorie datorita prezentei in filmul din seria James Bond , "Dr. No".

Alte vedete: Ursula Brooks



Foto: 10awesome.com

3. Eartha Kitt

Un nume cu adevarat interesant, Eartha trimite la planeta Pamant (en. "earth"). Acest prenume a fost utilizat pentru prima data in secolul 20. Printre cele mai faimoase purtatoare ale acestui nume se numara actrita Eartha Kitt ("The Emperor's New Groove").



Foto: gossipsauce.com

4. Selena Gomez

Cunoscuta atat pentru activitatile sale muzicale, cat si pentru implicarea in lumea cinematografica, Selena Gomez are un nume deosebit: prenumele sau inseamna "luna". In plus, Selena este si zeita romana a lunii. Numele este folosit adesea in tarile latine si a devenit din ce in ce mai popular in ultimii ani.

Alte vedete: Selena Quintanilla



Foto: stirihot.info

5. Leonardo DiCaprio

Leonard, Leonardo, Leona, Leo - toate aceste prenume au provenienta germanica si au rezultat din contopierea cuvintelor "levon" si "hard" care formeaza un termen ce inseamna "leul cel curajos". Viteaz sau nu, Leonardo DiCaprio a reusit sa dobandeasca stralucirea si faima demna de un "rege", devenind unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood.

Alte vedete: ("Star Trek")





Foto: ofcelebrity.net

Sursa foto: mirror.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea