Filme

#roluri #salarii mici #hollywood #salarii #actori hollywood #galactoria

5 salarii surprinzator de mici la Hollywood

Cand vine vorba despre industria cinematografica, ne-am obisnuit sa auzim de sume astronomice, cu peste sase zerouri, atat la incasarile din salile de cinema, cat si la salariile vedetelor din rolurile principale. Dar cum viata bate filmul, ai sa ramai surprins cat de pamantene sunt veniturile unor actori celebri pe marele ecran.

Jamie Dornan – 80 de mii de lire sterline pentru "Fifty Shades of Grey"

Actorul irlandez in varsta de 32 de ani a fost ales sa-l interpreteze pe Christian Grey in primul film inspirat din trilogia erotica scrisa de E. L. James dupa ce Charlie Hunnam a renuntat la rol nemultumit de salariu de 125 de mii de lire sterline. Mult mai mare fata de ce a primit ulterior Jamie Dornan. Ultimele zvonuri spun ca Dornan nu va mai nu va aparea in cele doua continuari ale peliculei, poate tocmai din aceasta cauza.

John Travolta – 150 de mii de dolari pentru "Pulp Fiction"

Pana la urma a fost o alegere inteleapta a lui John Travolta de a juca in filmul lui Quentin Tarantino in rolul lui Vincent Vega. Ba chiar rampa de lansare la Hollywood. Nu s-a imbogatit atunci, dar a facut-o la scurt timp, cand a primit 20 de milioane de dolari pentru Swordfish and Basic.

Jonah Hill – 60 de mii de dolari pentru "Wolf of Wall Street"

In timp ce Leonardo DiCaprio a primit 10 milioane pentru pelicula lui Martin Scorsese, partenerul sau din film, Jonah Hill, s-a multumit cu doar 60 de mii numai ca sa aiba prilejul de a juca intr-un film regizat de maestrul Scorsese.

Chris Evans – 300 de mii de dolari pentru "Captain America"

Desi s-a pregatit enorm pentru acest rol, Evans a fost la un pas de a renunta la Captain America. Nu din cauza salariului, ci pentru ca a fost nevoit sa petreaca multe ore in sala de sport pentru a ajunge la corpul bine lucrat al personajului. El a recunoscut ca antrenamentele au fost foarte dure incat uneori era gata sa renunte.

Lindsay Lohan – 6480 de lire sterline pentru "The Canyons"

A apus vremea cand Lohan era platita pentru rolurile din adolescenta cu milioane de dolari, castigand la un moment dat chiar 7 milioane pentru o singura pelicula. Actrita nu s-a mai regasit in optiunile regizorilor de aproape 3 ani, dupa o serie de filme proaste in care a jucat, dar si dupa prestatia sa modesta. Nu e de mirare ca s-a multumit cu cateva mii de dolari pentru rolul din filmul alb-negru al lui Paul Schrader.

Sursa foto: mic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea