Filme

#dr. house #seriale tv #personaje demne de mila #Gregory House #James Wilson #Horatio Caine #Robb Stark #personaje celebre seriale tv

5 personaje din serialele TV pe care le compatimim

Invazia starurilor de cinema in serialele TV a devenit un fenomen care ne tine pe multi dintre noi cu orele in fata monitoarelor sau a ecranelor televizoarelor. In ciuda faimei de care se bucura in afara platourilor de filmare, starurile hollywoodiene sau din alte colturi ale lumii starnesc uneori mila prin personajele pe care le interpreteaza. Iata mai jos 5 personaje de serial demne de toata compasiunea publicului!

House MD, 2 in 1

"DR. House" este deja un fenomen TV in toata lumea, iar publicul din Romania a reactionat bine la serialul in care Hugh Laurie interpreteaza rolul diagnosticianului genial, antisocial si dependent de analgezice.

Serialul ofera nu mai putin de doua personaje care iti starnesc mila:

Dr. Gregory House - geniul medicinei care refuza relatiile personale ce tind sa il scoata din ritmul existentei sale atipitice, omul care este nevoit sa isi minta colegii, sefii, pacientii si subordonatii pentru rezolvarea unui caz.

Dr. James Wilson, prietenul cel mai apropiat al lui House si, totodata, tinta farselor acestuia.

NCIS Los Angeles, drame pur romanesti

Nu are cum sa nu iti para rau pentru agentul special G. Callen, interpretat de Chris O'Donnell. Fara parinti cunoscuti, crescut prin orfelinate, personajul lui O'Donnell da lovitura in sezoanele 2 si 3.

Si cum sa nu iti starnesca mila un agent secret nascut in Romania, ale carui legaturi cu familia de tigani Comescu lasa de banuit o origine destul de dubioasa? O'Donell, ai noroc ca producatorii nu s-au prins inca!

CSI Miami, deciziile neinspirate la andropauza

Horatio Caine: nu era de ajuns ca producatorii au ales un roscovan pistruiat si destul de sarac in podoaba capilara (David Caruso) pentru a da viata unui personaj, sef de echipa de criminalisti din Miami. Pune bietul om ochii pe sora unui subordonat si afla ca aceasta are cancer.

Sufletist, Caine o ia si de sotie, ca apoi sa o impuste un lunetist care il vana pe cumnatul sau. Daca nici asta nu iti starneste mila, uita-te la un serial cu personaje goth&emo.

Game of Thrones: destin tragic

Si cum ar zice paesanii din Westerosul autohton: "cand sa se vada si Robb Stark cu tronul de fier asezat incomod sub sezut, l-au decapitat oamenii lui Walter Frey!". Regele Nordului, Robb Stark (Richard Madden) are parte de acelasi tragic sfarsit ca si tatal sau la finalul sezonului 3 din seria "Urzeala Tronurilor".

Si totul pentru ca nu a acceptat sa se insoare cu fata recomandata. Un fel de "Ion" al lui Rebreanu, in postura inversa.

Sursa foto: houseofgeekery.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea