Filme

#greseli filme #film #actori #filme horror # greseli actori

5 greseli care le grabesc sfarsitul actorilor din filmele horror

Cu siguranta ti s-a intamplat si tie, in repetate randuri, sa urmaresti cu sufletul la gura un film horror si sa speri, in sinea ta, ca personajele nu vor deschide usa dupa care se afla criminalul in serie sau ca nu vor comite o serie lunga de alte greseli cliseice care le aduc, in majoritatea cazurilor, sfarsitul. Cum erorile se repeta de la o pelicula horror la alta, iata-le pe cele mai comune si mai frustrante, deopotriva!

1. Nu au arme la indemana

Lasand la o parte faptul ca victimele din filmele horror nu au, de regula, arme de foc la purtator (cu ajutorul carora ar putea scapa rapid de urmaritorii psihopati), cel mai adesea, personajele nu se folosesc de niciun fel de arme pentru a-si salva pielea. Nici macar de obiectele contondente aflate in preajma, de tipul vazelor, sticlelor etc.

2. Alearga in pantofi cu totul nepotriviti

Dintr-un motiv sau altul, personajele feminine din filmele horror sunt mai mereu incaltate in pantofi complet nepotriviti pentru o fuga strasnica din calea ucigasului care vrea sa le ia viata.

Iar greseala lor nu este doar alegerea unor pantofi incomozi: doamnele si domnisoarele se incapataneaza pana la capat sa nu se descalte si sa alerge desculte, decizie care are, de cele mai multe ori, consecinte fatale.

3. Alearga la etaj

O greseala-cliseu din filmele horror este si aceasta: victimele alearga la etajul superior al cladirii in care se afla, fara a realiza, in mod evident, ca, odata ajunse acolo, nu mai au alta cale de scapare. Asta daca nu cumva exista prin preajma vreun lift sau alte scari. Iar de obicei nu este cazul.

4. Se impiedica si cad

Nici macar nu trebuie sa poarte tocuri pentru a se impiedica si a cadea. Pur si simplu, personajele feminine - pentru ca despre ele este vorba in majoritatea cazurilor - sunt atrase de nemiloasa gravitatie si cad, chiar si atunci cand alearga pe un teren drept.

5. Deschid usi care n-ar trebui deschise

Poate cea mai frecventa greseala intalnita in filmele horror este aceasta: personajele nu se sfiesc sa deschida usi din spatele carora se aud sunete suspecte. Sau, cel putin, daca insista sa o faca, ar trebui sa aiba la indemna o arma. Ceea ce nu se intampla aproape niciodata (vezi punctul 1).

Foto: mediatimes24.net

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea