Filme

#filme #robin williams # filme robin williams #Boulevard #Cel mai furios om din Brooklyn

5 filme prin care ne putem lua adio de la Robin Williams!

Cel mai trist comic al ultimelor decenii, Robin Williams, ne-a parasit brusc, de parca ar fi interpretat si in viata rolul lui Henry Altmann din "Cel mai furios om din Brooklyn". Mostenirea lui recenta: cinci filme in care isi interpreteaza partitura ca un ramas-bun adresat tuturor iubitorilor de film! Iata care sunt acestea.

1. Boulevard

In drama "Boulevard", Robin Williams interpreteaza rolul lui Nolan Mack, un angajat bancar cu o casatorie de convenienta, care ascunde un secret bine pastrat de-a lungul anilor. "Boulevard", regizat de Dito Montiel, a avut premiera in aprilie la Festivalul de Film Tribeca, critica de specialitate apreciind indeosebi modul in care Williams a scos la iveala laturile intunecate ale personajului interpretat.

Sursa foto:ioncinema.com

2. Cel mai furios om din Brooklyn

Rolul Henry Altman este aproape un mesaj de adio din partea lui Williams. Personajul sau este pus in situatia de a-si lua ramas bun de la toti cei dragi, dupa ce medicul ii spune ca mai are de trait doar 90 de minute.

O comedie cu accente dramatice in care Robin Williams face pereche cu Mila Kunis si Peter Dinklage, doi actori de marca ai acestui moment. Replica memorabila: "Pe piatra mea de mormant va sta scris: <>. Pana acum nu intelesesem ca nu datele sunt cele care conteaza, ci intervalul scurs intre aceste date", parca a anticipat sfarsitul actorului.



3. "Merry Friggin' Christmas"


Comedia in care incurca-lume Mitch (Robin Williams) descopera ca a uitat acasa cadourile pentru copii si trebuie sa rezolve incurcatura mai rapid decat ar face-o Mos Craciun va avea premiera in decembrie. Intr-un alt rol secundar, de Mos Craciun homeless, joaca Oliver Platt.



Sursa foto:robin-williams.net

4. O noapte la muzeu III

Aventurile din muzeul de stiinte naturale in care Larry (Ben Stiller) vegheaza asupra exponatelor ce prin viata in fiecare noapte continua si in partea a treia a filmului. Robin Williams revine din 19 decembrie 2014 in pielea fostului presedinte american Teddy Rooselvet, exponat de vaza al Muzeului Smithsonian.



5. Absolutley Anything

In comedia lui Terry Jones, Robin Williams este vocea simpaticului catel Dennis, care o va ghida pe Catherine (Cate Beckinsale) de-a lungul intregii intrigi. Data de lansare a filmului: 2015.

Sursa foto: mrconservative.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea