Filme

#filme pentru craciun #Paddington # A Midnight Clear #The Nightmare before Christmas #Reindeer Games #Merry Friggin' Christmas #filme craciun #craciun

Filme de Craciun perfecte pentru vacanta de iarna a unui cinefil

Vacanta de Craciun este si perioada in care iti poti face timp sa savurezi pe indelete cateva filme bune care sa te transpuna in atmosfera sarbatorilor de iarna. Fie ca mergi la cinema sau decizi sa revezi cateva dintre peliculele clasice in intimitatea caminului tau, iata si cateva filme ce ar putea intra in lista ta de preferinte!

 

1. Merry Friggin' Christmas

O ultima comedie a regretatului Robin Williams este perfecta pentru a incheia anul, iar "Merry Friggin' Christmas" promite sa te faca sa razi cu lacrimi urmarind aventurile de Craciun ale unei familii disfunctionale.

 

2. A Midnight Clear

Drama de razboi, "A Midnight Clear" relateaza intalnirea nefasta dintre doua plutoane de soldati americani si germani in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial in Franta. Filmul are o distributie extraordinara: Gary Sinise, Ethan Hawke si Kevin Dillon.

 

3. Reindeer Games

Vechi de 14 ani, filmul de actiune "Reindeer Games" cu Charlize Theron, Gary Sinise si Ben Affleck este perfect pentru o seara petrecuta in fata televizorului. Pelicula are o doza crescuta de suspans care te va tine cu sufletul la gura pana la final.

 

4. The Nightmare before Christmas

Nimeni altcineva decat Tim Burton nu ar fi reusit sa adauge o aura intunecata celei mai vesele sarbatori din an, asa ca asteapteapta-te ca filmul "Cosmarul dinaintea Craciunului" sa fie la fel de tenebros ca o noapte de Halloween. Dar iti poti invita si copiii pe canapea, atata vreme cat animatia regizata de Tim Burton se adreseaza in egala masura celor mici si celor mari.

 

5. Paddington

Ia-ti copilul de mana, dati o raita prin mall, savurati o prajitura si nu uita sa il surprinzi cu o vizionare a filmului "Paddington". Cu siguranta, cel mic va sti mult mai multe decat tine despre ursuletul peruvian ratacit intr-o gara din Londra, dar noul film de comedie in care isi loc si personaje umane interpretate de Nicole Kidman, Julie Walters sau Hugh Bonneville se va dovedi o experienta extraordinara pentru voi amandoi. Aventurile si traznaile lui Paddington sunt in masura sa amuze un adult la fel de mult ca pe un copil.

Sursa foto: aizjes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea