Filme

#hugh laurie #william shatner #christopher lee #muzicieni #actori #muzica #kevin costner #johnny deep

5 actori care s-au apucat de muzica

In timpul liber, actorii isi cultiva diferite pasiuni. Unii practica sport, altii colectioneaza timbre, iar o buna parte dintre ei cocheteaza cu muzica. Iata cativa dintre actorii care au reusit sa se remarce in lumea muzicii.


Johnny Depp

Atunci cand nu se ocupa de familie sau de proiectele sale cinematografice, Johnny Depp pune mana pe chitara si canta. Depp a avut aparitii-surpriza alaturi de Alice Cooper si Marilyn Mason. Simpaticul pirat Jack Sparrow i-a impresionat pana si pe veteranii de la Aerosmith, care au imprimat alaturi de el o piesa inclusa pe recent lansatul album "Music From Another Dimension".


Kevin Costner

Dupa ce l-a interpretat pe legendarul haiduc Robin Hood in "Robin Hood: Prince of Thieves" (1991) si a aparat-o pe Whitney Houston in "The Bodyguard"(1992), Kevin Costner a alocat timp si vechii sale pasiuni, muzica. A ales sa cante country alaturi de Kevin Costner & Modern Times, trupa care ajuns in 2011 si la Bucuresti.


Hugh Laurie

Pe Hugh Laurie il stiti cu toti din indragitul serial "House". Putini stiu ca are si inclinatii muzicale. La varsta de sapte ani a inceput sa ia lectii de pian. La un moment dat a facut parte din Band From TV, o trupa de coveruri format din vedete TV din SUA. In 2011, actorul si-a lansat si un prim album, intitulat "Let Them Talk". Discul a aparut sub egida prestigioasei case de discuri Warner Bros si contine, printre altele, si o colaborare cu Tom Jones.


William Shatner

William Shatner, alias capitanul Kirk din seria originala "Star Trek", si-a incercat norocul si in lumea muzicii. Actorul si-a lansat pana in prezent trei albume.


Christopher Lee

Christopher Lee, actorul cunoscut datorita aparitiilor in filme horror dar si gratie rolului Saruman din trilogia "Lord of the Rings", si-a valorificat vocea sa joasa, profunda, in diferite proiecte muzicale. A cantat opera si a avut colaborari cu trupa de heavy metal Rhapsody of Fire.

Pana in prezent, Christopher Lee a lansat patru materiale discografice: "Christopher Lee Sings Devils, Rogues & Other Villains" (1998), "Revelation" (2006), "Charlemagne: By the Sword and the Cross" (2010), "Charlemagne: The Omens of Death" (2012).

Sursa foto: hooplanow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea