Filme

#actori #refuz #jack nicholson #titanic #gwyneth palthrow #the godfather #roluri

5 actori care au fost la un pas de a primi un rol legendar

Stiai ca Tom Cruise ar fi trebuit sa imbrace costumul lui Iron Man? Sau ca Sean Connery urma sa primeasca barba si hainele vrajitorului Gandalf din seria "Lord of the Rings"? Iti prezentam in cele ce urmeaza si alte exemple de actori mari care au fost la un pas de a primi roluri legendare.

Harrison Ford a oferit publicului cinefil un rol memorabil in "The Fugitive" (1993), pelicula in care intra in pielea lui Richard Kimble, un om acuzat pe nedrept de uciderea sotiei sale. Putin stiu insa ca cel haituit nonstop de seriful Samuel Gerard (interpretat magistral de Tommy Lee Jones) ar fi trebuit sa fie portretizat de Alec Baldwin. Din motive inca necunoscute, Baldwin a refuzat acest rol.

Jack Nicholson a refuzat rolul jucat de Al Pacino in "The Godfather"

"The Goodfather" (1972) nu ar fi avut poate acelasi farmec daca rolul lui Michael Corleone, fiul temutului mafiot Don Corleone, nu ar fi fost interpretat de Al Pacino. Pentru aceasta partitura a fost vizat Jack Nicholson. Aceasta a refuzat rolul, explicand ca nu i se potriveste.

Gwyneth Palthrow ar fi trebui sa joace in "Titanic"

Distributia "Titanic"-ului, unul dintre cele mai mari succese de box-office din istoria cinematografiei, trebuia sa arate altfel. Pentru rolul Rose DeWitt Bukater, tanara de care se indragosteste Jack Dawson, personajul interpretat de Leonardo DiCaprio, a fost luata in calcul Gwyneth Palthrow. Soarta a vrut insa ca rolul sa-i revina lui Kate Winslet, aducandu-i o nominalizare la Premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal.

Celebra replica "Greed is Good" ("Lacomia este buna") a lui Gordon Gekko din "Wall Street" (1987) ar fi trebuit rostita de Warren Beatty. In cele din urma, Beatty a abandonat rolul, care a fost preluat si jucat exemplar de Michael Douglas.

Russell Crowe, actorul care ne-a fermecat in 2000 datorita rolului titular din "The Gladiator", a fost luat in calcul pentrul rolul Wolverine din filmele francizei "X-Men". Intamplator sau nu, mutantul cu gheare retractabile a ajuns sa fie jucat tot de un actor australian - Hugh Jackman.

Sursa foto: supermanrebirth.wikia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea