Filme

#demi moore #diane lane #filme horror #distributie filme horror #horror clasic

5 actori care ar fi trebuit sa joace in filme horror clasice

Odata cu lansarea peliculei "World War Z", filmele cu creaturi si momente care iti dau fiori reci pe sira spinarii au fost readuse in prim-plan. Daca esti fan al genului horror, probabil esti familiarizat cu filme cult, precum celebrul "A Nightmare on Elm Street". Ti l-ai fi imaginat insa pe acesta cu Demi Moore in locul lui Heather Langenkamp? Iata o trecere in revista a catorva actori si actrite care ar fi putut juca in filme horror clasice!

1. Demi Moore in "A Nightmare on Elm Street"
 

Inainte ca partitura sa incapa pe mainile lui Heather Langenkamp, pentru rolul Nancy Thompson si-au mai incercat norocul si Demi Moore, Courtney Cox, Tracey Gold si Jennifer Grey.

Cum rolul din celebrul film horror nu i-a adus niciun beneficiu carierei ilustrei necunoscute Heather Langenkamp, cel mai probabil actritele de mai sus se pot considera norocoase ca au ratat implicarea in "A Nightmare on Elm Street".

2. Diane Lane in "Dawn of the Dead"
 

In remake-ul din 2004 al filmului horror "Dawn of the Dead", regizorul Zack Snyder si-ar fi dorit sa o vada pe Diane Lane in rolul Anei. In cele din urma insa partitura i-a revenit lui Sarah Polley.

3. Christopher Lee in "Halloween"

Initial, rolul lui Dr. Loomis din "Halloween" ii fusese oferit lui Christopher Lee. Acesta a refuzat insa sa se implice in filmul cult, decizie pe care sustine ca o regreta si astazi. In urma hotararii sale de a spune "pas", rolul i-a fost oferit lui Donald Pleasence, iar restul este istorie!

4. Drew Barrymore in "Poltergeist"

Drew Barrymore ar fi trebuit sa intre in pielea micutei Carol Anne din clasicul "Poltergeist" (1982). Insa regizorul - nimeni altul decat Steven Spielberg - a decis ca isi doreste o fetita cu un chip mai "angelic" decat cel al lui Drew Barrymore, iar astfel partitura a incaput pe mainile lui Heather O'Rourke.

Tot raul spre bine, insa: auditia pentru rolul Carol Anne i-a adus lui Drew Barrymore partitura care a transformat-o intr-o stea, si anume cea din "E.T"!

5. Robin Williams in "The Shining"

Nu ne putem imagina cum ar fi fost filmul "The Shining" fara interpretarea inspaimantator de buna a lui Jack Nicholson! Totusi, inainte ca rolul Jack Torrance sa ii fie oferit lui Jack Nicholson, pentru rol au mai dat probe si Robert de Niro, Harrison Ford si Robin Williams.

Sursa foto: canberrafilmfestival.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea