Filme

#surprize #oscar #oscar 2013 #surprize nedorite

4 surprize nedorite in cursa pentru Oscar 2013

Recentele nominalizari la gala de decernare a premiilor Oscar din 2013 au confirmat pronosticurile multor specialisti, insa au venit si cu o serie de surprize mai putin placute. Iata cateva dintre lucrurile la care nimeni nu s-ar fi asteptat.


Leonardo DiCaprio, "sarit" la categoria "Best Supporting Actor"

In ultimii 15 ani, Leonardo DiCaprio a avut parte de o evolutie spectaculoasa in lumea celei de-a saptea arte, incepand de la rolul din "Titanic" si terminand cu prestatia din "J. Edgar". Desi a primit de trei nominalizari la Oscar pana in acest moment, la gala din acest an a fost "sarit".

DiCaprio a stralucit in rolul crudului proprietar de sclavi Calvin Candie din westernul "Django Unchained", insa membrii Academiei Americane de Film au considerat ca nu este cazul sa-l includa pe lista nominalizatilor la categoria "Best Supporting Actor". In locul lui, a fost preferat un alt actor care apare in noul film al lui Tarantino - Christoph Waltz.


Ben Affleck a ratat nominalizarea la "Best Director"

Ben Affleck si "Argo" s-au numarat printre marii castigatori ai premiilor Globurile de Aur 2013. Affleck a plecat acasa cu trofeul pentru cel mai bun regizor. Cu cateva zile inainte, Affleck a aflat cu surprindere ca nu este luat in calcul la aceasta categorie la gala Oscar din 24 februarie 2013.


"The Master" nu a reusit sa prinda nominalizarea pentru "Best Picture"

O alta surpriza nedorita este faptul ca "The Master", filmul regizat de Paul Thomas Anderson, nu a reusit sa intre in cursa pentru categoria "Best Picture", cineastul multumindu-se cu nominalizarile la categoriile "Best Actor in a Supporting Role" (Philip Seymour Hoffman), respectiv "Best Actress in a Supporting Role" (Amy Adams).


"The Dark Knight Rises", ignorat total de membrii Academiei Americane de Film

Desi a fost unul dintre succesele de casa ale anului trecut, cel mai nou film al seriei "Batman" pare ca nici nu exista pentru membrii Academiei. Filmul, in care Christian Bale a imbracat pentru a treia oara costumul lui Batman, merita o nominalizare la categoria "Best Picture".

Sursa foto: ndtv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea