Filme

#filme #top filme #filme horror #filme cu vampiri # top filme horror # top filme cu vampiri

4 filme horror cu vampiri

Vampirii si creaturile infricosatoare au reprezentat intotdeauna o sursa inepuizabila de inspiratie pentru regizorii de la Hollywood. Unele filme cu vampiri sunt de factura horror, alte productii sunt drame, iar altele sunt comedii savuroase cu umor negru. Iata cateva dintre cele mai bune filme cu vampiri.

1. The Lost Boys (Frati de sange)

"The Lost Boys" este primul film cu vampiri lansat in anii '80. Cu Corey Feldman, Corey Haim si Kiefer Sutherland in rolurile principale, pelicla prezinta povestea a doi frati care se muta in alt oras. Acolo isi fac prieteni noi, unii dintre ei pasionati de vanatoarea de vampiri. Dupa o evolutie surprinzatoare a actiunii, unul dintre baieti incepe sa se manifeste el insusi ca un vampir, iar fratele lui incearca sa gaseasca o solutie pentru a-l smulge din cercul periculos in care a intrat.

2. 30 Days of Night (30 de nopti)

Pelicula "30 Days of Night" este un horror cu vampiri. Nu este indicat sa urmaresti filmul daca esti slab de inger, caci s-ar putea sa-ti fie frica si de umbra ta. Actiunea se petrece intr-un oras din Alaska, atacat in trecut de un clan de vampiri. 30 de nopti consecutive pe an acestia veneau in oras si ucideau tot ce le iesea in cale. Una dintre supravietuitoare a creat un grup de vantatori de vampiri, in speranta ca se va putea razbuna pe creaturile supraomenesti.

3. Dracula

Cum am putea vorbi despre filme cu vampiri fara sa mentionam celebrul film "Dracula". Regizorul Francis Ford Coppola a realizat acest film bazandu-se pe romanul cu acelasi nume al lui Bram Stoker.


 

4. Dark Shadows (Umbre intunecate)

Lansat in primavara lui 2012, filmul "Dark Shadows" prezinta povestea lui Barnabas Collins, interpretat excelent de Johnny Depp. Barnabas este un barbat cu stare materiala buna, transformat in vampir de o vrajitoare numultumita ca a fost respinsa de el.

Dupa 200 de ani de stat in mormant, Barnabas este adus din nou pe pamant. In ciuda aspectului neprietenos si usor neglijent, Barnabas Collins este un vampir simpatic, dornic sa repuna afacerea familiei pe picioare.

Filmul "Dark Shadows" este bazat pe un serial celebru difuzat in anii '60 si creat de Dan Curtis. In ciuda titlului "de groaza", filmul este soft horror, plin de umor negru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea