4 actori cu care nimeni nu isi doreste sa lucreze

Filme

#pretentii exagerate #katherine heigl #gwyneth paltrow #actori #val kilmer #mike myers #pretentii

4 actori cu care nimeni nu isi doreste sa lucreze

Munca actorilor de la Hollywood presupune mult stres si la fel de multa daruire. Zilele lungi de filmare, mediul in care se lucreaza si rolul pe care acestia il joaca sunt lucruri care ii afecteaza pe actori, iar acestia ajung sa isi piarda cumpatul.

Totusi, exista si staruri care, orice ar face, au un comportament nesuferit fata de alti colegi de breasla si nimeni nu isi doreste sa faca echipa cu ele. Iata 4 actori greu de suportat pe platourile de filmare.

1. Katherine Heigl

Katherine Heigl este una dintre actritele cu cel mai neplacut comportament de la Hollywood. Aceasta reuseste sa intre in conflict cu aproape toti colegii sai. Este si motivul pentru care frumoasa doctorita din "Anatomia lui Grey" a ajuns, de la rolurile de milioane de dolari, sa faca reclame la medicamente impotriva racelii, scrie portalul celebzen.com.

Mai mult, actrita nu a acceptat nominalizarea la Premiile Emmy pentru rolul din "Anatomia lui Grey" pe motiv ca scenariul este "prost scris".

2. Mike Myers

Celebrul Mike Myers este cunoscut ca un actor caruia ii place sa controleze totul si care are nenumarate pretentii.

Penelope Spheeris, regizorul filmului "Lumea lui Wayne", a sustinut ca a trebuit sa isi desemneze fiica sa-i fie asistent personal lui Myers, avand in vedere solicitarile sale care pareau ca nu se mai termina.

3. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow are niste pretentii cu adevarat ciudate, mentioneaza sursa citata. Astfel, actrita a cerut ca dusul de la sala de fitness unde merge sa fie spalat si uscat inainte de a-l folosi.

Mai mult, pe platoul de filmare de la "Iron Man 2" se zvoneste ca a evitat-o atat de mult pe Scarlett Johansson, incat cele doua nu si-au vorbit un cuvant.

4. Val Kilmer

Val Kilmer are un temperament vulcanic si nu de putine ori a avut probleme la locul de munca din aceasta cauza. Cand era copil, firea sa impulsiva l-a determinat sa paraseasca pur si simplu platoul de filmare. Avea doar 12 ani si filma o reclama pentru hamburgeri.

Kilmer a fost pe punctul de a se bate cu regizorul Joel Schumacher, atunci cand acesta din urma i-a reprosat felul in care se comporta cu oamenii angajati sa ajute la filmari.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea