Filme

#ryan reynolds #top filme #filme ryan reynolds #top filme ryan reynolds

3 filme de succes cu Ryan Reynolds

Ryan Reynolds este recunoscut in primul rand datorita prestatiei din Van Wilder. Pe masura ce au trecut anii, actorul a devenit tot mai apreciat si talentat, iar producatorii de film i-au oferit nenumarate contracte pentru ca actorul sa apara in proiectele lor. Iata care sunt cele mai de succes filme ale actorului Ryan Reynolds .

Buried
Ingropat de viu
(2010)

Buried este un film despre un tanar care se angajeaza pe post de sofer in Irak si care, dintr-o greseala, ajunge ingropat de viu in mijlocul desertului. Cand isi da seama ca se afla intr-un sicriu sigilat si neventilat, tanarul incearca sa iasa din aceasta situatie cu ajutorul a 3 obiecte pe care le are la indemana: un telefon mobil, o bricheta si un cutit.

Paul Conroy se afla intr-o cursa contra-cronometru pentru propria sa viata, in conditiile in care incepe sa se panicheze pe masura ce ramane fara oxigen.



 

The Proposal
Vrei sa te insori cu mine
(2009)

Ryan Reynolds joaca in acest film alaturi de Sandra Bulock, cea care ii este sefa directa si care il innebuneste cu sarcini care de care mai absurde. Situatia capata o intorsura neobisnuita in momentul in care Margaret afla ca trebuie sa fie deportata in Canada deoarece viza SUA ii este refuzata. In acest caz, singura solutie este sa se casatoreasca, iar primul care ii apare in cale este chiar subordonatul sau pe care il santajeaza sa se casatoreasca cu ea.



 

The Change-Up
Daca as fi... tu
(2011)

Mitch Planko (Ryan Reynolds) este un tip care o are o viata relaxata, dar dezordonata si care isi doreste, ca macar pentru cateva zile sa fie in pielea celui mai bun prieten al sau: un avocat cu o cariera de succes , cu o sotie frumoasa si doi copii minunati. Dorinta acestuia se implineste ca prin magie, insa ajuns in fata faptului implinit nu prea stie in ce directie sa mearga, asa ca nu isi doreste decat sa revina la viata lui de dinainte.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea