Filme

#patrick swayze #leonardo dicaprio #kate winslet #audrey hepburn #cupluri celebre #Jennifer Grey #George Peppard

3 cupluri celebre de pe marile ecrane

Cinemtografia a prezentat, de-a lungul timpului, o serie de cupluri care au ramas chiar si in zilele noastre un model si o sursa de inspiratie. Iata-le pe cele mai faimoase, care au ramas ca o amprenta in lumea lungmetrajelor.


Jennifer Grey si Patrick Swayze - Dirty Dancing


Baby (Jennifer Grey) si Johnny (Patrick Swayze) sunt, probabil, cel mai cunoscut cuplu de pe marile ecrane. Cei doi nu au devenit cunoscuti doar datorita filmului, ci mai ales potrivirii din film, personalitatii jucause usor dramatice, dar mai ales felului in care dansau impreuna. Desi ea era fata buna si cuminte de la oras, iar el era baiatul rau, platit doar pentru a dansa si pentru a distra femeile din jurul sau, intre cei doi se formeaza rapid o chimie si o iubire pe care nu multi o intalnesc in viata.


Leonardo DiCaprio si Kate Winslet - Titanic


Doua personaje care provin din lumi total diferite, dar pentru care dragostea este mai presus decat clasa sociala si decat banii. Leonardo DiCaprio si Kate Winslet formeaza unul dintre cele mai profunde si iubite cupluri din lumea cinematografiei si care reusesc sa transpuna telespectatorilor atat emotia, cat si energia de care dau dovata in scenele in care apar impreuna.


Audrey Hepburn si George Peppard - Mic dejun la Tiffany


Desi Audrey Hepburn a ramas in suflete cinefililor de pretutindeni, ea este cunoscuta alaturi de George Peppard, datorita productiei Mic dejun la Tiffany. Cei doi reprezinta cel mai celebru cuplu din filme, iar povestea lor este de-a dreptul incitanta: pentru ca Holly Golightly (Audrey Hepburn) era o tanara excentrica si incantatoare, care nu lipsea de la nicio petrecere din inalta societate a New Yorkului, a fost observata rapid de Paul Varjak (George Peppard), un barbat recent mutat in aceeasi cladire in care locuia si ea.

Barbatul este fascinat de personalitatea frumoasei Holly care, pe cat de fermecatoare era in cadrul petrecerilor, pe atat de introvertita devenea in intimitatea casei sale.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea