Filme

#filme noi #filme #alfred hitchcock #filme alfred hitchcock #the girl

2012, anul in care se pregatesc doua filme despre Alfred Hitchcock

In acest an se pregatesc doua filme depre viata cunoscutului regizor de film Alfred Hitchcock , si anume cel produs de BBC si cel apartinand Fox Searchlight, care il va avea pe Anthony Hopkins in rolul lui Hitchcock.

Pelicula "The Girl", realizata de BBC va arata modul in care Hitchcock incerca sa-i controleze viata protagonsitei din "The Birds", actrita Tippi Hedren. Recent, BBC a lansat o prima imagine din acest film, in care Sienna Miller apare in rolul lui Hedren, iar Toby Jones il va interpreta pe Hitchcock.

Proiectul ce apartine Fox Searchlight, intitulat " Alfred Hitchcock and the Making of Psycho " este o drama ce se va lansa in 2013. Din distributia acestui fim fac parte nume celebre, precum Anthony Hopkins (Hitchcock), Helen Mirren (sotia regizorului), James D'Arcy ( Anthony Perkins ), Scarlet Johansson (Janet Leight) si Jessica Biel (Vera Miles).

Drama va relata trairile experimentate de Hitchcock in timpul filmarilor pentru thriller-ul "Psycho", de la sfarsitul anilor '50.

Foto: www2.ambientdesign.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea