Filme

#10 motive #filme #robert de niro #al pacino #david letterman

10 motive pentru care De Niro si Pacino fac filme

Intotdeauna oamenii vor fi fascinati de lumea stralucitoare de la Hollywood, de actorii rasplatiti cu sume ametitoare doar pentru un singur rol, de viata privata a acestora. Si asta pentru ca toata lumea isi doreste sa fie in pielea unei celebritati fie macar pentru o zi.

Pasiunea pentru glamour si “the rich and famous” ne face sa deschidem in fiecare zi paginile ziarelor de scandal pentru a afla ultimele barfe, ultimele tendinte in materie de moda (ca doar vedetele dau intotdeauna tonul) si pentru a avea un nou subiect de conversatie pentru iesirea de vineri seara cu prietenii.

Si de cate ori citim mondenitatile nu putem sa nu ne intrebam: oare cum e sa ai lumea la picioare? Oare cum e sa ai atatia bani si o armata de oameni gata sa-ti statisfaca cele mai mici capricii? Oare cum e sa calatoresti in jurul lumii de zeci de ori pe an si sa fii urmarit de paparazzi oriunde te-ai duce? Inevitabil visam cu ochii deschisi la o lume interzisa celor de rand.

Eu ma intreb adesea de ce au devenit vedetele de azi actori. Ce i-a facut sa se indrepte spre aceasta meserie, banoasa ce-i drept, dar nu tocmai usoara? Ce le place la jobul lor?

Nu de mult, cunoscutul om de televiziune, David Letterman , a stat de vorba in cadrul talk show -ului sau cu doi dintre cei mai mari actori din cetatea filmului, . Cei doi actori au vorbit si despre ultima lor colaborare la filmul Righteous Kill si care au fost motivatiile personale de a aparea in acest film.

Iata cum arata un top 10 al motivelor pentru care Robert De Niro si Al Pacino inca fac filme:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea