Filme

# filme de dragoste #filme valentine`s day #filme romantice #valentines day

10 filme perfecte pentru noaptea de Valentine's Day

Aceste filme romantice clasice te vor face sa treci prin toata gama de sentimente, indiferent daca le vei viziona singur sau impreuna cu partenerul in seara de Valentine's Day.

Pretty Woman - 1990

Povestea Cenusaresei anilor ‘90 in care Julia Roberts interpreteaza rolul unei prostituate care intalneste barbatul romantic interpretat de Richard Gere si accepta sa petreaca o saptamana cu el pentru suma de 3.000 de dolari.

Titanic - 1997

Daca nu l-ai vazut de mult, merita revazut! Pasagerul de la clasa a treia, Jack Dawson, va schimba viata unei doamne de prima clasa, Rose Dewitt Bukater, chiar inainte ca enormul vas de croaziera sa loveasca un aisberg.

La La Land - 2016

Un film muzical in care protagonistii sunt Emma Stone si Ryan Gosling. Daca dansul de scoala veche nu te inspira, pariem pe numarul melancolic al pianului. Sau poate ca finalul in stil Broadway te va impresiona mai mult.

Crazy Stupid Love - 2011

Scenele cu Emma Stone si Ryan Gosling nu pot fi trecute cu vederea. Este o poveste de dragoste in care protagonistii au nevoie doar de trei scene pentru a ne face sa le urmarim cu interes povestea de dragoste pana la final.

The Notebook - 2004

Un film de referinta in categoriia filmelor clasice romantice. Noah, jucat de Ryan Golsing, este un tanar din categoria celor prost vazuti, in timp ce Allie, jucata de Rachel McAdams este dintr-o familie cu renume. Parintii fetei si cel de-al doilea Razboi Mondial ii tin la distanta, pentru ca viata si iubirea sa ii readuca impreuna.

Moulin Rouge - 2001

Cel mai mare dar pe care il poti primi de la viata este sa iubesti si sa fii iubit. Niciun alt film nu transmite mai puternic acest mesaj decat Moulin Rouge! Nu cred sa existe o modalitate mai adecvata de a sarbatori Valentine's Day, decat impreuna cu Satine, jucata de Nicole Kidman, si Christian, jucat de Ewan McGregor.

Dirty Dancing - 1987

Dirty Dancing ramane un film in care sex appeal-ul lui Patrick Swayze si, desigur, miscarile sale de dans, ofera una dintr cele mai iconice linii din toate timpurile.

Micul dejun la Tiffany (Breakfast at Tiffany's) - 1961

Audrey Hepburn joaca rolul capricioasei Holly Golightly, o persoana sociabila moderna care traieste intr-un apartament din New York. Acesta este unul dintre cele mai idilice roluri ale ei.

Casablanca - 1942

Pasiunile nascute in vremea razboiului, scrisorile de dragoste si triunghiurile amoroase, fac din Casablanca un film romantic iconic. Acesta a castigat numeroase premii in 1944 pentru cea mai buna imagine, cel mai bun regizor si cel mai bun scenariu. Chimia dintre Humphrey Bogart si Ingrid Bergman este greu de egalat, asa ca merita sa vezi acest film de referinta.

Pe aripile vantului (Gone with the Wind) - 1939

Chiar daca nu exista un final fericit, Gone with the wind este un film clasic, pasional, care prezinta pierderi devastatoare si scandaluri ce te vor tine cu sufletul la gura. Bazat pe romanul scris de Margaret Mitchel in 1936, o epopee din perioada Razboiului Civil, filmul dureaza patru ore si iti vei dori sa continue.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea