Filme

#filme craciun #filme #craciun #familie

10 filme de Craciun pe care nu trebuie sa le ratezi

Vine Craciunul si odata cu aceasta sarbatoare, te bucuri si de cateva zile libere. Pentru cei care inca isi pun planurile in ordine pentru aceasta perioada din an, o lista cu 10 filme de Craciun ce nu ar trebui ratate, poate fi de ajutor.

Singur acasa 1 si 2 (Home Alone si Home Alone 2: Lost in New York)

Putem spune ca a venit cu adevarat Craciunul atunci cand simpaticul Kevin din Home Alone isi face aparitia pe micile ecrane. Home Alone si Home Alone 2: Lost in New York sunt doua filme pe care nu trebuie sa le ratezi in aceasta perioada, pentru a trai intr-un anume fel magia Craciunului. Aventura pustiului de 8 ani care este uitat acasa de parintii sai, atunci cand acestia pleaca in vacanta de Craciun, iti va aduce zambetul pe buze, din nou, chiar daca ai mai vazut de cateva ori filmul pana acum. Kevin pune la cale un plan genial pentru a impiedica doi hoti sa intre si sa jefuiasca casa familiei sale. Aventura lui Kevin continua si in Home Alone 2. De aceasta data, actiunea se desfasoara la New York, unde revin si cei doi banditi, Harry si Marv care pun la cale o escrocherie de proportii.

Miracolul de pe Strada 34 (Miracle on 34th Street)

Un alt film care ii va convinge atat pe cei mari cat si pe cei mici in magia sarbatorilor si in Mos Craciun, asa cum se intampla si cu protagonistele filmului. Dorey Walker, director executiv al magazinului Marcy si fetita ei nu cred prea mult in spiritul si atmosfera mirifica a Craciunului, dar ceea ce se intampla cu doar cateva zile inainte de aceasta sarbatoare, le va demonstra ca miracolele se intampla.

Vacanta (The Holiday)

Vacanta este o comedie romantica pe care nu ar trebui sa o ratezi in acest an, mai ales daca esti in cautarea marii iubiri. Dragostea exista, chiar daca va trebui sa te duci departe in cautarea ei. Asa se intampla si cu persoanjele din aceasta comedie, care te va face sa iti doresti imediat o asemenea vacanta petrecuta intr-un mic satuc englezesc.

Scrooge (A Christmas Carol)

Scrooge (A Christmas Carol) face parte din seria filmelor clasice pe care il vei revedea cu placere si anul acesta de Craciun. Exista mai multe adaptari ale romanului lui Charles Dickens, insa versiunea din 1951 este considerata cea mai reusita.

Expresul Poar (The Polar Express)

Polar Express este filmul in care il vom regasi pe Tom Hanks intr-o aventura minunata ce are la baza o carte pentru copii scrisa de Chris Van Allsburg. Filmul spune povestea unui baiat care pleaca intr-o calatorie magica cu trenul, la Polul Nord.

Omul care a inventat Craciunul (The Man Who Invented Christmas)

Omul care a inventat Craciunul este un film potrivit pentru toate varstele. Filmul il prezinta pe Charles Dickens in momentul in care scria A Christmas Carol, o alta carte care a fost ecranizata.

Elf

Elf este un alt film clasic de Craciun pe care poti sa il revezi cu placere si anul acesta. Elf spune povestea unui om care a fost crescut ca fiind un elf si care incearca sa isi faca un drum al sau in New York City.

Mos Craciun (The Santa Clause)

Timp Allen este un om de afaceri divortat care din greseala il omoara pe Mos Craciun. Ce va trebui sa faca acesta, dupa ce comite oribila crima: sa intre chiar in rolul Mosului.

Cum a furat Grinch Craciunul (How the Grinch Stole Christmas)

Grinch este personajul negativ al fiecarui Craciun, insa acest film nu ar trebui sa lipseasca de pe lista ta cu filme pe care ai putea sa le vezi in aceasta perioada. O comedie spumoasa atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea